Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si objednala vozík za kolo a taky se těším,až budeme moc vyrazit.Od 15.března slibují pěkné počasí,teplotu nad 10stupňů.Budeme to muset ještě chvilku vydržet.Hlavně na sebe dávejte pozor,ať si něco nezlomíte a nepřijde o první krásný jarní dny
![]()
kdyby mi to prašulky dovolovaly,tak bych jezdila i s rodinkou od října do dubna někam za teplem a sluncem,možná na vánoce bychom se na chvíli vrátili a pak zas šupky pryč ![]()
Cappy píše:
U nás je krásně, pár centimetrů sněhu, ale azurová obloha a svítí sluníčko. Sice mrzne, ale je to ta krásná zima
Na boby to v našem případě ještě není, ale na pořádnou procházku určitě, už se všichni doma těšíme, jak vyrazíme ven
Ty jo sluníčko bych brala tady u nás za prahou je zataženo a sněží a sněží!! a ulici tu neprojeli, takže se s kočárem nikam nedostanu!! a s šátkem si to netroufnu nebo se ještě někde natáhnu…
No, taky se připojuju…
Já teda normálně na sníh nenadávám, ale teď už mi nic jiného nezbývá… Naše slečna si totiž ve středu pořídila nechodící sádru na 3 týdny
Jediný způsob, jak vypadnout z domu, bylo Helča v golfkách, mimi v šátku… jenže golfky jsou v sněhu v.. no, víte, kde… takže budeme trčet doma ![]()
thea píše:
kdyby mi to prašulky dovolovaly,tak bych jezdila i s rodinkou od října do dubna někam za teplem a sluncem,možná na vánoce bychom se na chvíli vrátili a pak zas šupky pryč
a úplně nejlepší by bylo odstěhovat se na zimu za teplem
a vrátit se v květnu do teplíčka ![]()
Tak to mě napadá velice laciná varianta - přesunout si křeslo k radiátoru…
![]()
Mě zima nevadí, i když tahle už je hodně dlouhá a sněhová, ale chybí mi sluníčko
potřebuju dobít energii, byli jsme teď pořád nemocný, tak jsem taková hodně vyšťavená ![]()
Jura007 píše:
Tak to mě napadá velice laciná varianta - přesunout si křeslo k radiátoru…![]()
![]()
tak ted mě málem trefil šlak
-kouknu z okna a tam je zas ten sajrajt
sakra,kdy napadl???????? fakt se mi udělalo zle a já čučela s otevřenou pusou jak trubka ![]()
tak už dorazil i na SM ![]()
Tak na severu Brna zatím nic - sucho, ale kosa jak v ruským filmu… ![]()
Jura007 píše:
Tak na severu Brna zatím nic - sucho, ale kosa jak v ruským filmu…
praha hlásí znovu krásně nasněženo 7cm!! Zatím je to hezký, do zítřka to bude pěkný maglajs
![]()