Strašný počasí!!!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
6.3.10 12:35

Tak vám tady děvčata posílám kousek jara z loňska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.3.10 12:36

A ještě malilinkatý kousíček k tomu prvnímu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.3.10 13:13

Já si objednala vozík za kolo a taky se těším,až budeme moc vyrazit.Od 15.března slibují pěkné počasí,teplotu nad 10stupňů.Budeme to muset ještě chvilku vydržet.Hlavně na sebe dávejte pozor,ať si něco nezlomíte a nepřijde o první krásný jarní dny :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.3.10 13:14
thea píše:
Beckie, :lol:
joooooooooooooooooooo :palec: :palec: :palec: :hug:
jsi můj člověk :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
6.3.10 13:41

kdyby mi to prašulky dovolovaly,tak bych jezdila i s rodinkou od října do dubna někam za teplem a sluncem,možná na vánoce bychom se na chvíli vrátili a pak zas šupky pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.3.10 14:27
Cappy píše:
U nás je krásně, pár centimetrů sněhu, ale azurová obloha a svítí sluníčko. Sice mrzne, ale je to ta krásná zima :srdce:
Na boby to v našem případě ještě není, ale na pořádnou procházku určitě, už se všichni doma těšíme, jak vyrazíme ven :-D

Ty jo sluníčko bych brala tady u nás za prahou je zataženo a sněží a sněží!! a ulici tu neprojeli, takže se s kočárem nikam nedostanu!! a s šátkem si to netroufnu nebo se ještě někde natáhnu…

• Citovat
  • Upravit
22006
6.3.10 15:26

No, taky se připojuju…
Já teda normálně na sníh nenadávám, ale teď už mi nic jiného nezbývá… Naše slečna si totiž ve středu pořídila nechodící sádru na 3 týdny :cry: Jediný způsob, jak vypadnout z domu, bylo Helča v golfkách, mimi v šátku… jenže golfky jsou v sněhu v.. no, víte, kde… takže budeme trčet doma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
6.3.10 15:31

:zed: mě teda ven nedostane nikdo ani heverem-dnes ani zítra. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.3.10 15:43
thea píše:
kdyby mi to prašulky dovolovaly,tak bych jezdila i s rodinkou od října do dubna někam za teplem a sluncem,možná na vánoce bychom se na chvíli vrátili a pak zas šupky pryč :lol:

a úplně nejlepší by bylo odstěhovat se na zimu za teplem :think: :think: a vrátit se v květnu do teplíčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.3.10 15:45

Tak to mě napadá velice laciná varianta - přesunout si křeslo k radiátoru… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
6.3.10 18:11

Mě zima nevadí, i když tahle už je hodně dlouhá a sněhová, ale chybí mi sluníčko :nevim: potřebuju dobít energii, byli jsme teď pořád nemocný, tak jsem taková hodně vyšťavená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.3.10 18:20
Jura007 píše:
Tak to mě napadá velice laciná varianta - přesunout si křeslo k radiátoru… :lol: :lol: :lol:
:-D :-D kde myslíš že sedím s notebookem?? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
6.3.10 20:05

tak ted mě málem trefil šlak :evil: -kouknu z okna a tam je zas ten sajrajt :evil: :evil: :poblion: :poblion:sakra,kdy napadl???????? fakt se mi udělalo zle a já čučela s otevřenou pusou jak trubka 8-o
tak už dorazil i na SM :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.3.10 20:48

Tak na severu Brna zatím nic - sucho, ale kosa jak v ruským filmu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.3.10 20:49
Jura007 píše:
Tak na severu Brna zatím nic - sucho, ale kosa jak v ruským filmu… :think:

praha hlásí znovu krásně nasněženo 7cm!! Zatím je to hezký, do zítřka to bude pěkný maglajs :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová