Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano…strašný počasí…
matyášek má opět laryngitidu,pomohla by procházka venku na jeho dáchání ale sněží a sněží
![]()
Pripojuju se do klubu, uz jsem z toho taky vyrizena. Minuly vikend nas namlsal a ted je to zas v haji…
uz i to moje dite mi rika, ze chce jaro a to uz je co rict, pac normalne zimu zboznuje ![]()
Ani mi nepovídej, já jsem z toho na palici! A to jsem měla takovou radost z jara a teď koukám z okna a chumelí a chumelí!
Ta zima už je fakt dlouhá!Snad to zase brzy přejde! Zrovna se chystám s malou na procházku a vůbec se mi nechce, ale musím, prcek doma zlobí!
![]()
O počasí mi ani nemluvte, je mi z něj opravdu na nic. Ráno jsem si opět zacvičila s hrabákem na sníh (obdivuji lidi žijící na horách) a autem jsem byla taky úplně vyřízená. Ať už to jde k čertu! ![]()
Ahoj,
proč všichni nadáváte na zimu?je březen,zimní měsíc,to se prostě stane,že padá sníh.Neřikam,že to nebylo příjemný,to jarní počasí,ale zimu mam ráda a já když koukla ven,tak jsem se zaradovala.Děti zase vezmou boby a půjdou bobovat.
Mě tohle fakt mrzí,každej nedává na zimu.Ale zima je prostě krásná,pokud je sníh.
Asi jsem jediná,která ráno koukla z okna,usmála se a volala s radostí děti,že zase můžeme na boby
ahoj Dáša
ccc píše:
Ahoj,
proč všichni nadáváte na zimu?je březen,zimní měsíc,to se prostě stane,že padá sníh.Neřikam,že to nebylo příjemný,to jarní počasí,ale zimu mam ráda a já když koukla ven,tak jsem se zaradovala.Děti zase vezmou boby a půjdou bobovat.
Mě tohle fakt mrzí,každej nedává na zimu.Ale zima je prostě krásná,pokud je sníh.
Asi jsem jediná,která ráno koukla z okna,usmála se a volala s radostí děti,že zase můžeme na boby
ahoj Dáša
Nj, tak až mi možná budeme moct bobovat a stavět sněhuláky, tak to bude jiné, ale teď mě fakt nebaví ten kočár tlačit v závějích!
![]()
CCC ano mít děti ve věku,že můžou na boby,klidně,proč ne…
A zimní měsíce jsou---prosinec,leden,únor…i když ted je ještě do nástupu jara pár dní,přece jen už bych ho uvítala.
no souhlasim s ccc jako co by jsme v breznu chteli,u nas kolikrat snezilo jeste v dubnu a pamatuju snih i na 1.máje.......ale jako je fakt,ze uz je to otravny,zima je uz dost dlouha a na nalade to cloveku neprida.bydlim na horach,takze prochazky ve snehu s kocarem jsou fakt sileny,na jaro uz se tesim jak maly dite na jeziska
a nejlepe uz aby bylo rovnou leto
nastesti poslednich 14 dni tu skoro kazdy den sviti aspon slunicko,takze je aspon z toho ta nalada lepsi.
snih je mozna super kdyz uz hezky sedi, sviti na nej slunicko, tady je momentalne opet neurcita barva nebe, fouka dost vitr takze to podle mne fakt hezky neni a na pobyt venku nic moc
. s kocarem se skoro celou zimu jezdit nedalo, na sanich mi dite nevydrzi, takze ja se opravdu moc moc tesim na teplo a hlavne na slunicko!!!!!!
Tak já to musím zaklepat, ale u nás je obstojně - sníh není a vykukuje sluníčko. Kosa ale teda řácká… Taky jsem se tím teplým, krásným počasím namlsala a těžko se mi zas balí do kabátu, šály a x vrstev pod tím
Ale fakt má na to počasí ještě nárok, však to určo bude aj v dubnu takhle na střídačku ![]()
chjo, když já už byla tak spokojená…tričko, bundička, tenisky, sluneční brýle, dítě nenabalené do padesáti vrstev! Nj…tak snad zase brzy
Jo,to uznávam,že s kočárkem se jezdí blbě ve sněhu.Taky jsem to zažila.děti mam 3 roky a 7let,takže na bobech tráví většinu času.ono je to i tom,že já jsem celkem zimní nadšenec,zimu mam strašně ráda.Miluju chodit venku,když sněží,to mi stačí k radosti
Je fakt,že pár lidí mě nechápe
U nás je krásně, pár centimetrů sněhu, ale azurová obloha a svítí sluníčko. Sice mrzne, ale je to ta krásná zima ![]()
Na boby to v našem případě ještě není, ale na pořádnou procházku určitě, už se všichni doma těšíme, jak vyrazíme ven ![]()
Holky mě už z toho sněžení fakt hrabe… Já už setak těšila na jaro!! A dneska ráno se probudim kouknu z okna a první co vidim 10 čísel sněhu a chumelenice V takovým počasí se zase nedá chodit ven a já z něj má blbou náladu!! sakra já už chci jaro!!