Strašný počasí!!!!!!

Michaelakkk
6.3.10 10:10

Strašný počasí!!!!!!

Holky mě už z toho sněžení fakt hrabe… Já už setak těšila na jaro!! A dneska ráno se probudim kouknu z okna a první co vidim 10 čísel sněhu a chumelenice V takovým počasí se zase nedá chodit ven a já z něj má blbou náladu!! sakra já už chci jaro!! :twisted: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
6.3.10 10:14

Ano…strašný počasí…
matyášek má opět laryngitidu,pomohla by procházka venku na jeho dáchání ale sněží a sněží :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.3.10 10:18

Pripojuju se do klubu, uz jsem z toho taky vyrizena. Minuly vikend nas namlsal a ted je to zas v haji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.3.10 10:20

uz i to moje dite mi rika, ze chce jaro a to uz je co rict, pac normalne zimu zboznuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.3.10 10:21

Ani mi nepovídej, já jsem z toho na palici! A to jsem měla takovou radost z jara a teď koukám z okna a chumelí a chumelí! :zed: :zed: Ta zima už je fakt dlouhá!Snad to zase brzy přejde! Zrovna se chystám s malou na procházku a vůbec se mi nechce, ale musím, prcek doma zlobí! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.3.10 10:29

O počasí mi ani nemluvte, je mi z něj opravdu na nic. Ráno jsem si opět zacvičila s hrabákem na sníh (obdivuji lidi žijící na horách) a autem jsem byla taky úplně vyřízená. Ať už to jde k čertu! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccc
6.3.10 10:30

Ahoj,
proč všichni nadáváte na zimu?je březen,zimní měsíc,to se prostě stane,že padá sníh.Neřikam,že to nebylo příjemný,to jarní počasí,ale zimu mam ráda a já když koukla ven,tak jsem se zaradovala.Děti zase vezmou boby a půjdou bobovat.
Mě tohle fakt mrzí,každej nedává na zimu.Ale zima je prostě krásná,pokud je sníh.
Asi jsem jediná,která ráno koukla z okna,usmála se a volala s radostí děti,že zase můžeme na boby
ahoj Dáša

• Citovat
  • Upravit
4132
6.3.10 10:32
ccc píše:
Ahoj,
proč všichni nadáváte na zimu?je březen,zimní měsíc,to se prostě stane,že padá sníh.Neřikam,že to nebylo příjemný,to jarní počasí,ale zimu mam ráda a já když koukla ven,tak jsem se zaradovala.Děti zase vezmou boby a půjdou bobovat.
Mě tohle fakt mrzí,každej nedává na zimu.Ale zima je prostě krásná,pokud je sníh.
Asi jsem jediná,která ráno koukla z okna,usmála se a volala s radostí děti,že zase můžeme na boby
ahoj Dáša

Nj, tak až mi možná budeme moct bobovat a stavět sněhuláky, tak to bude jiné, ale teď mě fakt nebaví ten kočár tlačit v závějích! :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
6.3.10 10:33

CCC ano mít děti ve věku,že můžou na boby,klidně,proč ne…
A zimní měsíce jsou---prosinec,leden,únor…i když ted je ještě do nástupu jara pár dní,přece jen už bych ho uvítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.3.10 10:34

no souhlasim s ccc jako co by jsme v breznu chteli,u nas kolikrat snezilo jeste v dubnu a pamatuju snih i na 1.máje.......ale jako je fakt,ze uz je to otravny,zima je uz dost dlouha a na nalade to cloveku neprida.bydlim na horach,takze prochazky ve snehu s kocarem jsou fakt sileny,na jaro uz se tesim jak maly dite na jeziska :) a nejlepe uz aby bylo rovnou leto :) nastesti poslednich 14 dni tu skoro kazdy den sviti aspon slunicko,takze je aspon z toho ta nalada lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.3.10 10:37

snih je mozna super kdyz uz hezky sedi, sviti na nej slunicko, tady je momentalne opet neurcita barva nebe, fouka dost vitr takze to podle mne fakt hezky neni a na pobyt venku nic moc :(. s kocarem se skoro celou zimu jezdit nedalo, na sanich mi dite nevydrzi, takze ja se opravdu moc moc tesim na teplo a hlavne na slunicko!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.3.10 10:37

Tak já to musím zaklepat, ale u nás je obstojně - sníh není a vykukuje sluníčko. Kosa ale teda řácká… Taky jsem se tím teplým, krásným počasím namlsala a těžko se mi zas balí do kabátu, šály a x vrstev pod tím :roll: Ale fakt má na to počasí ještě nárok, však to určo bude aj v dubnu takhle na střídačku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
6.3.10 10:40

chjo, když já už byla tak spokojená…tričko, bundička, tenisky, sluneční brýle, dítě nenabalené do padesáti vrstev! Nj…tak snad zase brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccc
6.3.10 10:42

Jo,to uznávam,že s kočárkem se jezdí blbě ve sněhu.Taky jsem to zažila.děti mam 3 roky a 7let,takže na bobech tráví většinu času.ono je to i tom,že já jsem celkem zimní nadšenec,zimu mam strašně ráda.Miluju chodit venku,když sněží,to mi stačí k radosti :-)Je fakt,že pár lidí mě nechápe

• Citovat
  • Upravit
6093
6.3.10 10:42

U nás je krásně, pár centimetrů sněhu, ale azurová obloha a svítí sluníčko. Sice mrzne, ale je to ta krásná zima :srdce:
Na boby to v našem případě ještě není, ale na pořádnou procházku určitě, už se všichni doma těšíme, jak vyrazíme ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová