Strava 4. měsíc - jak máme začít s příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkus si pročíst http://www.prvni-prikrmy-krok-za-krokem.estranky.cz/
Prvně jeden druh tři dny, pak další atd… pak už různě míchat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Verurizeckova píše:
Zkus si pročíst http://www.prvni-prikrmy-krok-za-krokem.estranky.cz/Prvně jeden druh tři dny, pak další atd… pak už různě míchat
Taky jedeme podle těchto stránek a mohu vřele doporučit
ze začátku jsem si nakoupila i dost těch jednodruhovych skleniček, než jsem se odhodlala i vařit
ale teď už tak ze 70% vařím, skleničky dávám už jen když jsme pryč nebo hooodně nestíhám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitul.kaaa9 tak to jsme na tom úplně podobne
ty první prikrmy jsem dávala skleničky, protože jsem si myslela, ze třeba hrasek musím pasirovat, aby tam nebyly slupky… teď už spis vařím, skleničky na cestách nebo když nemám suroviny a jsem lina jít do obchodu, i to se mi muže stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zacala mrkvickou,po dvouvdnech batat,dyni a pak pomalu michat. Pak jsem tam pridala porek, bramboru, kvetak, brokosku, milovala celer s mrkvi. Po asi mesici jsem davala maso do zeleniny a nakonec ovoce, teda banan i driv,ptz mela prujem. Jablicko jsem povarila a udelala pyre,to same s hruskou, do toho bana a pak jsem zacala michat bily jogurt s ovocem. A asi v 7m uz jedla ruzne rohlik, sladke pecivo, vyjimecne samozrejme.
Jo kase jsem davala od zacatku prikrmovani ke snidani,k veceri je nechtela. Nejradsi mela susenkovou a obilnou. V 10 mesicich uz jedla i knedlik a testoviny s omackama a tak. Tak preju hodne zabavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vtipna my naopak měli problémy se zácpou, takže mrkev a banán dávám zřídka
ale doporučuju i třeba červenou řepu nebo růžičkovou kapustu, po tom se moje mimčo může utlouct
a musím zkusit ten pórek, to jí bude určitě taky šmakovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit