Strava 8měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
z92
319
4.4.17 23:21

Tak jste se do mě hezky pustily jen co je pravda :D pro upřesnění napsla jsem co měla dneska, ne že to tak má každý den, ještě pár dnů zpět měla místo tolik rozebírnych wafli ke snídani mléko a odpoledne taktéž. Obědy jí od prvopočátku dělám z čistě dušené zeleniny plus něco k tomu (rýže těstoviny kus kus…) Dnes to hold vyšlo na tu rajskou, která byla z rajčat ne z protlaku a kečupu jak tady píšete, maso si též melu sama a knedlík jsem dělala také já, ráda vím co jím, takže tolik ke všem těm vašim poznámkám :roll: a kolik že té omáčky vůbec snědla? Všeho všudy pár lžiček takže se nemusíte hrozit, že bych ji tím zadělala na nějaký zdravotní problém :palec: každopádně má otázka byla směřována na mléko, ne na to, aby jste mě tady soudily co dávám nebo nedám své dceři. ;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
6.4.17 17:51

Hysterky…nikdo ti do kuchyne nevidi, ale kazda ti napise, ze to delas spatne a ona nejlip. :mrgreen

Dulezita je pestra strava, neni spatny knedlik ani sunka…kdyz to nema kazdy den, proc ne. Jist jen ovoce a zeleninu taky neni dobry, z toho neni zadna energie…proste vseho s mirou.

Mlikem bych se netrapila, mam dve deti od mimin na bezmlecne diete, nic specialniho nejedi, zadny doplnky stravy, zadny mlecny vyrobky a kazdorocne na testech maji vapnik v norme. ;) Mliko jako potravina taky neni zadna hitparada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
6.4.17 18:15

@Ter85 Děkuji za příspěvek, konečně odpověď jak má být, bez předsudků a hlavně obsahuje informace, které jsem potřebovala vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
7.4.17 10:08

@z92

tak ono když jsi jako příklad napsala jídelníček, který dítě ten den mělo, tak se moc nediv, že jsme se na tebe takhle snesly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
7.4.17 10:59

@Modesta Divím, protože zaprvé to může být všem jedno a zadruhé můj dotaz se týkal úplně něčeho jiného :nevim: ale v pohodě, chápu to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí