Strava 8měsíčního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jste se do mě hezky pustily jen co je pravda
pro upřesnění napsla jsem co měla dneska, ne že to tak má každý den, ještě pár dnů zpět měla místo tolik rozebírnych wafli ke snídani mléko a odpoledne taktéž. Obědy jí od prvopočátku dělám z čistě dušené zeleniny plus něco k tomu (rýže těstoviny kus kus…) Dnes to hold vyšlo na tu rajskou, která byla z rajčat ne z protlaku a kečupu jak tady píšete, maso si též melu sama a knedlík jsem dělala také já, ráda vím co jím, takže tolik ke všem těm vašim poznámkám
a kolik že té omáčky vůbec snědla? Všeho všudy pár lžiček takže se nemusíte hrozit, že bych ji tím zadělala na nějaký zdravotní problém
každopádně má otázka byla směřována na mléko, ne na to, aby jste mě tady soudily co dávám nebo nedám své dceři.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hysterky…nikdo ti do kuchyne nevidi, ale kazda ti napise, ze to delas spatne a ona nejlip. :mrgreen
Dulezita je pestra strava, neni spatny knedlik ani sunka…kdyz to nema kazdy den, proc ne. Jist jen ovoce a zeleninu taky neni dobry, z toho neni zadna energie…proste vseho s mirou.
Mlikem bych se netrapila, mam dve deti od mimin na bezmlecne diete, nic specialniho nejedi, zadny doplnky stravy, zadny mlecny vyrobky a kazdorocne na testech maji vapnik v norme.
Mliko jako potravina taky neni zadna hitparada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter85 Děkuji za příspěvek, konečně odpověď jak má být, bez předsudků a hlavně obsahuje informace, které jsem potřebovala vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ono když jsi jako příklad napsala jídelníček, který dítě ten den mělo, tak se moc nediv, že jsme se na tebe takhle snesly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta Divím, protože zaprvé to může být všem jedno a zadruhé můj dotaz se týkal úplně něčeho jiného
ale v pohodě, chápu to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit