Středověká krčma Dětenice a středověký hotel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
18.2.19 14:03

@Tichošlápek Děkuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.2.19 14:11

@NovápaníA pro mě by to byl taky slušnej trest, někam takhle jet. Holt nejsme ta správná cílová skupina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16493
18.2.19 14:16

Me udivuje, ze ma nekdo spatne zkusenosti, netusila jsem, ze neco podobneho v krcme praktikuji. Skoda. Ja jsem tam byla celkem 4× a vzdy byla legrace, maximalne mi tykali a zeptali se me, jak jsem se nazrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
18.2.19 14:29

@NovápaníA Když jsme tam byli my, tak nikoho do klece nezavírali, ale odcházeli jsme z večerního programu cca krátce po desáté, malý už chtěl spát. Jídlo bylo také dobré. Na stole nám tančila krásná paní. Maličký si to užíval, dokonce si i hada pohladil (dobrovolně). Nepřišlo mi, že by tam někoho k něčemu nutili. Moc jsme si užili i prohlídku zámku a pivovaru. Na celý pobyt vzpomínáme opravdu rádi a s úsměvem. Nejvíc nás dostala koupelna, ta byla boží, doladěná do detailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.8.23 20:34

Ozivuji diskuzi, jeste jsem v Detenicich nebyla, sprosta mluva mi nevadi, ale je tam veliky ramus a kour? To by mi asi vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.8.23 00:40

Kouř ne, ale rámus je fakt velký. Mluva mi nijak extra sprostá/hulvátská nepřišla, čekala jsem to mnohem horší. Spíš jde o to, že mají na všechno pohotovou a vtipnou reakci.
Byli jsme teď v červenci i s dětmi mladšího školního věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22589
2.8.23 08:55

@Jana525 čerstvá zkušenost.. sprostá mluva vůbec, kouř ne. Záleží, co považuješ za rámus :) Pokud to, že na večerním programu hraje hlasitě hudba :nevim: Jinak žádný jiný rámus jsem nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.