Středověká krčma Dětenice a středověký hotel
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@NovápaníA pro mě by to byl taky slušnej trest, někam takhle jet. Holt nejsme ta správná cílová skupina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me udivuje, ze ma nekdo spatne zkusenosti, netusila jsem, ze neco podobneho v krcme praktikuji. Skoda. Ja jsem tam byla celkem 4× a vzdy byla legrace, maximalne mi tykali a zeptali se me, jak jsem se nazrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NovápaníA Když jsme tam byli my, tak nikoho do klece nezavírali, ale odcházeli jsme z večerního programu cca krátce po desáté, malý už chtěl spát. Jídlo bylo také dobré. Na stole nám tančila krásná paní. Maličký si to užíval, dokonce si i hada pohladil (dobrovolně). Nepřišlo mi, že by tam někoho k něčemu nutili. Moc jsme si užili i prohlídku zámku a pivovaru. Na celý pobyt vzpomínáme opravdu rádi a s úsměvem. Nejvíc nás dostala koupelna, ta byla boží, doladěná do detailů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozivuji diskuzi, jeste jsem v Detenicich nebyla, sprosta mluva mi nevadi, ale je tam veliky ramus a kour? To by mi asi vadilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kouř ne, ale rámus je fakt velký. Mluva mi nijak extra sprostá/hulvátská nepřišla, čekala jsem to mnohem horší. Spíš jde o to, že mají na všechno pohotovou a vtipnou reakci.
Byli jsme teď v červenci i s dětmi mladšího školního věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 čerstvá zkušenost.. sprostá mluva vůbec, kouř ne. Záleží, co považuješ za rámus
Pokud to, že na večerním programu hraje hlasitě hudba
Jinak žádný jiný rámus jsem nepostřehla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.