Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Holky, máte někdo zkušenosti s touhle potvorou? Našli mi to v krku, byla jsem přeléčene ATB Fromilin a do týdne ho mám zpátky. Je to teda strašný, protože jsem sama doma s 4měsíčním miminkem, který vůbec nespí a pejskem. Takže není šance se pořád vyležet. Je to normální, že se to takhle vrací? Někde na netu jsem četla, že se to léčí i dva roky. To si tedy nedovedu vůbec představit. Už ted jsem uplně vyřízená:-/
Mám zkušenosti u dcery..je to jak píšeš..léčí se už dva roky a nic.. ![]()
No, popravdě, nejmenší ho měl loni, přeléčen ATB a zrovna teď v pondělí mu mudra dělala znovu výtěry, protože měla podezření a dneska jsem volala na výsledky a dobrý, streptokok to není. Je to asi individuální, někdo ho třeba má v sobě furt, někdo se ho hned napoprvé zbaví. Tím nechci tvrdit, že ho třeba už nikdy mít nebude…
Dcera ho měla, je to měsíc, tak uvidíme, jestli bude mít klid nebo ne. ![]()
@peggy.sl píše:
Mám zkušenosti u dcery..je to jak píšeš..léčí se už dva roky a nic..
Takže pořád marodí? Už dva roky. Kurna, četla jsem na netu, že postihuje dětičky a já jsem skorotřicítka:-/
@rybana75 píše:
No, popravdě, nejmenší ho měl loni, přeléčen ATB a zrovna teď v pondělí mu mudra dělala znovu výtěry, protože měla podezření a dneska jsem volala na výsledky a dobrý, streptokok to není. Je to asi individuální, někdo ho třeba má v sobě furt, někdo se ho hned napoprvé zbaví. Tím nechci tvrdit, že ho třeba už nikdy mít nebude…Dcera ho měla, je to měsíc, tak uvidíme, jestli bude mít klid nebo ne.
Achjo, kdyby přitom nebyly aspon tak vysoký teploty. Před týdnem jsem si to podstoupila a ted zase…jsem unavená a to mě čeká opět minimálně týden léčení..
@rozinka7 píše:
Takže pořád marodí? Už dva roky. Kurna, četla jsem na netu, že postihuje dětičky a já jsem skorotřicítka:-/
Dva roky má streptokové protilátky v krvi a západní medicína jí může nabídnou jenom píchaný penicilín..To už jsem odmítla a léčíme se bylinkami.
@peggy.sl píše:
Dva roky má streptokové protilátky v krvi a západní medicína jí může nabídnou jenom píchaný penicilín..To už jsem odmítla a léčíme se bylinkami.
Kdybych přitom neměla vysoký horečky, tak to taky neřeším, ale takhle se s tím nedá normálně fungovat:-/
@rozinka7 píše:
Kdybych přitom neměla vysoký horečky, tak to taky neřeším, ale takhle se s tím nedá normálně fungovat:-/
Když ho měl loni malej, tak ani vysoký horečky neměl, jen zvýšený teploty a bolelo ho v krčku, ale né nějak strašně, normálně fungoval. Spíš jsem šla k mudře proto, že byl nastydlej asi potřetí za sebou, ne nějak drasticky, ale byl. A když ho před měsícem měla dcera, okamžitej nástup vysokých teplot, skoro 40 a nemohla ani pít a ani jíst. Bylo jí fakt moc ouvej. ![]()
Ahojda byla jsem prelecena ze streptokoka a po tydnu ho mam zpet.je to normalni??jsem uplne ko, teploty, vecerni bolesti kloubu, svalu atd. a to jsem brala snad troje atb. a zabraly az treti baleni ke konci.Jsem vycerpana, a mam jit na operaci a stimhle me nikde nevemou.
![]()