Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bedrunka1988 píše:
Už mě unavuje držet to v sobě, prostě chtěla bych mluvit o tom s jeho vedoucím, který neví co děla. V posledním týdnu měla jsem nemocnou dcerku a křičel že nemohu vzít neschopenku. Dokumenty v kanceláří byly připravené v terminu, doma také pracují když nejsem v prací a o tom ví.
Ale to měl pravdu, když je nemocné tvé dítě, tak si neschopenku vzít nemůžeš
Ale můžeš jít na OČR a fakt netuším, jak by ti v tom chtěl zabránit, ať už by křičel, jak chtěl, protože ten ti vystaví doktorka, nepotřebuješ na něj žádné povolení od zaměstnavatele…
Nejsem fanouška bondovek, a jsem o to myslela když mě někdo doporučil skrytou kameru. Máte pravdu jsem nováček, a také v prací jsem nováček, bylo by to bláznivé. Nevím co mám dělat když jsou v porušována moje práva. Jsem matka samoživitelka a jsem vystresována. ![]()
@Bedrunka1988 píše:
Nejsem fanouška bondovek, a jsem o to myslela když mě někdo doporučil skrytou kameru. Máte pravdu jsem nováček, a také v prací jsem nováček, bylo by to bláznivé. Nevím co mám dělat když jsou v porušována moje práva. Jsem matka samoživitelka a jsem vystresována.
Vezmi si čelovku, to bude méně nápadné
A určitě levnější. Hezky si na ptáčka posviť.
@Burj Chalifa píše:
Vezmi si čelovku, to bude méně nápadnéA určitě levnější. Hezky si na ptáčka posviť.
A moc nechápu co máš na mysli ![]()
@Bedrunka1988 a jak jsou porušována tvá práva? Zatím jsi tu nenapsala nic konkrétního, jen že na tebe řve. Popravdě, mně by se to taky nelíbilo a asi bych na sebe ani řvát nenechala, ale takových šéfů je spousta a ve spoustě případů na ně vyloženě platí: Pes, který štěká, nekouše…
@Burj Chalifa píše:
S nadsázkou Ti chci vymluvit jakékoli tajné nahrávání.
Dobrý den, moc děkuji za radu. Už chápu
.
@janica252 píše:
@Bedrunka1988 a jak jsou porušována tvá práva? Zatím jsi tu nenapsala nic konkrétního, jen že na tebe řve. Popravdě, mně by se to taky nelíbilo a asi bych na sebe ani řvát nenechala, ale takových šéfů je spousta a ve spoustě případů na ně vyloženě platí: Pes, který štěká, nekouše…
V době když jsem byla na OČR volal a řekl že mě propusti, protože mám nemocné dítěte. Nechápu proč, když pracují doma. Porád křičí když kolem nikdo není. Leze mi na nervy… ![]()
@Bedrunka1988 a ty si ve zkušebce? nebo jak tě propustí kvůli očr? To jsou přesně ty vyhrožovací typy
pokud ti to vadí, že je uřvanec (což chápu), hledej jinou práci, ale jeho prostě nezměníš, některý lidi jsou takový…
Já už vím, že jsem naivní, nemusíš mi to říkat.
Ještě bych chtěla měnit svět kolem sebe také jeho a musím měnit práce ![]()
@Bedrunka1988 píše:
Já už vím, že jsem naivní, nemusíš mi to říkat.Ještě bych chtěla měnit svět kolem sebe také jeho a musím měnit práce
No, spíš sem to myslela tak, že každému vadí něco jiného, já bych taky nesnesla, kdyby na mě šéf řval (a asi bych na něj byla taky pěkně hnusná, nenechala bych si to líbit a to by nedělalo dobrotu), proto říkám, že bych hledala jinou práci… Ale jsou lidi, co jsou na toto splachovací, myslí si něco o zadeli a je jim to jedno…
Budu hledat novou práce a o nahrávaní diktafonem už jsem zapomněla
děkuji za zdravý rozum ![]()
Děkuji, úplně máš pravdu. Jak jsem už řekla nekoupím diktafon jen čokoládu. ![]()