Stresuji zbytečně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
5.1.18 23:52
@BloomingGorgeous píše:
Lepsi je pouzivat treba kondom a jeste vedet, kdy mas plodne dny. Kdyz to mas “pojisteny” dvojnasob, tak se pak nestresujes, sex si vic uzijes a celkove to neni zdroj uzkosti, coz je zaklad!

Pravda pravdoucí, pro příště se aspoň poucim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.1.18 23:54
@Sexynohy píše:
To je fakt hodně nepravděpodobné. Nervy dokáží menstruaci oddálit daleko víc :kytka:

Vim, že je to nepravděpodobné. Navíc jsem četla, že spermie na vzduchu rychle umírají a ty co přežijí, tak jsou hodně slabé. Takže i kdybych to nějak zanesla na nový kondom, tak i tak je to docela blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.1.18 02:03
@Lara54 píše:
Tak aspoň to byl hoch zodpovědný :lol: já jsem dlouho přemýšlela, jestli HA brát nebo ne, protože je to docela zahul pro tělo. Ale usoudila jsem, že takhle se aspoň nebudu stresovat a dítě teď vážně mít nemůžu.

No zodpovědný…to rozhodně byl, až tak, že mi třeba den před Vánocema řekl opilý, že kdybych náhodou byla těhotná, tak uteče do zahraničí, aby mi nemusel platit. Na společném výletě, který měl být romantický, mi zase šeptal do ucha, že kdybych do toho přišla, donutí mě k potratu a zaplatí mi to… Větší vyznání lásky si snad nedovedu představit :lol: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí