Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Snažit se hodně pít, aby nedošlo k dehydrataci. Jinak se prostě snažit to přežít, nic jiného nepomůže.
My to měli loni celá rodina. Jediné, co zabralo, byl Tasectan. Plus probiotika, mátový čaj. Ale i tak to byl humus na několik dní…
Černé uhlí. Taky s tím teď bojujem a Smecta nezabírala, dokonce mi po ní bylo hůře. A to mi normálně zabírá.
Taky to u nas probehlo, tesne pred vanoci. dva dospeli, triletak a rocni. fakt lahudka. nepomahalo vubec nic, vsechno slo ven, horem ci spodem. caj, kola, piskoty, ryze…neudrzis nic. dve blinkajici deti byly pekelne. ale dobra zprava, je to rychle, tak do 24 hod je to pryc, tak vydrzte!
jo, a mel to snad kazdy koho znam, je to velmi agresivni, strasne se to siri a je toho vsude mraky ![]()
Měli jsme teď mezi svátky, celá rodina včetně ročního prcka. Fakt radost nestíhal a jsem to po všech uklízet. Nepomohlo nic druhý den to bylo lepší a třetí den to bylo pryč. Teď to mají rodiče co to asi chytli od nás, taky chudáci trpí. V lékárně nám dali biopron tak jsme užívali ale asi to moc nezabírá.
Tak já jsem jediná, která to z rodiny má, už od pátku. V pátek mě musel manžel táhnout z koupelny, protože už jsem byla tak down, že jsem jen zvedla hlavu a hned jsem omdlévala. V sobotu to bylo už lepší a v neděli už jsem fungovala a dnes mi je zase zle a mám hýbání střev. ![]()
Ale zapomněla jsem dodat, že lepší já 2× po sobě, než ještě manžel a 3 děti na jeden záchod ![]()
My jsme měli mezi svátky. Místo u stromku rozbalovat dárky, jsme rozbalovali jeden toaletní papír za druhým. Po třech hodinách jsem už ani nevěděla jestli jde další vlna zvracení nebo průjmu. Pak se to uklidnilo a Novoroční ohňostroj jsem opět sledovala ze záchodového okýnka usazená na kbelíku s polštářem na břichu a dávivými zvuky. Teď to má chlap, takže ten asi umře
![]()
Ahoj holky
poradite prosim nejaky tipy jak na strevni chřipku at jsem brzo fit? Cely dopoleden mi bylo zle, odpoledne 2× zvracení, a to jsem dnes 1dpo, tak už se pomalu loučím s nadějí ![]()
@MarťankaP colu po lžičkách, mě hodně pomáhá smecta. Nějak nechápu proč by jsi se měla loučit s nadějí?
@ka2ka píše:
@MarťankaP emimino.cz/profil/martankap/ colu po lžičkách, mě hodně pomáhá smecta. Nějak nechápu proč by jsi se měla loučit s nadějí?
Tak si rikam že s nemocí z toho nic nebude
![]()
@MarťankaP ale houby klidně může být já na začátku těhotenství měla klasickou chřipku, střevní a pak znova klasickou
Já jeden den zjistila, že jsem těhotná a druhý den měla nejhorsi strevni chripku, při které jsem nemohla pak ani stát na nohách, manzel me vezl na pohotovost, nechali si me nakonec na gynde, pozvracela jsem jim tam pulku ambulance ![]()
a dítko má dnes 4 roky
ledová cola po lžičkách a čekat, nenadelas nic ![]()
Jak dlouho vam deti pri strevni chripce zvracely a jak casto? Dekuji
@Delphy 4 dny, prakticky po každém pokusu o jídlo nebo více pití. Nejhorší to bylo večer a v noci.