Střevní chřipka v těhotenství

35
20.4.16 07:39

Střevní chřipka v těhu

Ahoj, od včera je mi děsně zle, bliju a mám strašný křečovitý bolesti břicha. Jsem 16. týden, mám jít k obvoďákovi nebo na gyndu? Beztak nic moc nemůžu, tak mi asi moc nepomůže že? V práci uplně chcípám, ale bojím se že bude problém s neschopenkou protože kolegyně je nemocná a nikdo jiný tu není, ale představa, že tu takhle musím vydržet a pracovat je hrozná, už včera jsem to nedávala. Máte s tím někdo zkušenost? Co by pomohlo? Dnes zatím nebliju ale na blití mi je pořád. Díky za radu… neschopenku by mi napsal obvoďák nevíte? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30966
20.4.16 07:44

@Zuzazu25 Pokud nekam, tak k obvodakovi. Ale spis mu zavolej, zda by ti napsal neschopenku zpetne nebo tam dnes za nim musis. Ono to trva den dva, neni to na dlouho. A muzes nejake zivocisne uhli ci smektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.4.16 07:45

Hodně pít, živočišné uhlí a gyndař nebo obvoďák dle toho kdo je víc dostupnej, když potřebuješ neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.4.16 08:03

@Zuzazu25 s timhle bych v práci nebyla - ideálně nakazíš další, pokud je to virovka - to bych Ti vyloženě poděkovala.. zavolej obvoďákovi, jinak ano, na střevní chřipku napíše neschopenku obvoďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.4.16 08:09

Me dr. v tehotenstvi na zvraceni rekl, ze muzu Motilium.. Teda az ve chvili, kdy ho udrzis v sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.4.16 08:17

Já ji měla ve 20TT a jen živočinšné uhlí, pokud by nezabralo, tak mi bylo na gyndě řečeno, ať vezmu to, co bych brala jako netěhotná- že je to lepší než se dehydratovat. Pokud by to do dvou dnů nepřešlo tak hospitalize se zavodněním. Taky jsem blbka, ohledně práce, ale doma jsem zůstala hned a už mě pak kvůli jiným komplikacím doma nechali. Neriskovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
20.4.16 08:46

Taky jsem zazila v tehotenstvi. Musela jsem lezet, jinak bych to nedala. Jinak pomohla klasika-ledova cola po trochach. Doporucuju obvodaka. Jistota je, ze jak rychle to prijde, tak rychle to i odejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.4.16 08:46

Zůstala bych doma, můžeš smectu, černý caj, obcas jsem v sobě udržela trochu Coly - ja takhle byla dva dny ok az na zvracení a pak najednou bum a na záchod jsem doslova lezla po čtyřech (tehdy mel syn rok a kousek a malem se umlátil smíchy). V praci bych to rozhodne nedala a navíc nedojela domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.7.16 12:55

Ahoj holky, jsem těhotná, končím 8 týden a u nás v práci se hrozným způsobem rozmohla střevní chřipka :roll: Šíří se to jako lavina, odpadává jeden člověk za druhým… Mě to teda zatím nepostihlo, nebyla jsem nikdy na tohle extra háklivá, ale teď se o sebe bojím :( Meju si pořád ruce mýdlem, snažím se s kolegy být co nejmíň v kontaktu a snažím se používat jiný záchod. Nemáte ještě nějakou jinou radu, jak se tomu vyhnout? :zed: Co když to fakt chytnu? Je to velké ohrožení pro dítě? Je to vymodlené… (do práce chodit musim a dovolená ze dne na den nepřipadá v úvahu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí