Nachlazení 38. těhotenský týden

7
19.4.16 14:53

Nachlazeni 38 tt

Hezky den, rada bych se optala ohledne nachlazeni v tehotenstvi. Paralen na teplotu mam posveceny, volala jsem doktoru. Nenapadlo me se zeptat na jitrocelovy sirup na kasel, vsude jsem cetla, ze se muze. Na krabici je ale napsano, ze neni vhodny pro tehotne a kojici. Je mozne, ze jsem koupila nevhodny nebo to uvadeji pro jistotu vsude? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
19.4.16 15:06

Jo, jitrocelový můžeš. Neměl by se kvůli ethanolu, který v něm je, ale to bych nehrotila, tolik ho tam fakt není. Navíc se na všech lécích uvádí, že se v těhu nesmí, prtože to nikdo na těhotných netestoval, takže se raději kryjou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
19.4.16 15:19

Ano, take jsem ho uzivala behem tehu. @atominnka ma pravdu ze je to snad u vsech leku, protoze se tim chrani kdyby nahodou. Ja byla take nachlazena pak i v 38tt a nakonec se to zvrhlo v zanet prudusek a nosohltanu, takze jsem brala i antibiotika. V takhle pokrocilem stadyu jde pry spise o to, aby to nachlazeni nevyvolalo porod tim jak zena kasle atd. Rikali mi ze uz to nema vliv na vyvoj a plod. :-) Ale jitrocelovy sirup urcite muzes a na rymu morskou vodu. :-) Kdyby se to ale zhorsilo a bolelo te z kasle bricho tak se ani nemusis bat antibiotik. :-) At jsi brzo fit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.4.16 15:20

@LůcaS93 kapky do nosu jsem brakla normální, to mi povolil i doktor - muconasal jsem měla. jen teda říkal, že stříknout fakt v nouzi nejvyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
19.4.16 15:28

@atominnka Aha, tak to nevim, me doporucili jen morskou vodu. Ta se muze snad az trikrat denne a vzdy mi zabrala krom na konci tehu. Podle me ale nikdy neuskodi si vzit nekdy neco silnejsiho pokud ty slabsi nezaberou, kdyz to je treba jak pises jednou nebo tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.4.16 15:35

@LůcaS93 mně ji taky doporučil, ale mně nikdy nepomohla, já mám právě s rýmou problémy - zduří mi sliznice a nemůžu dýchat, nespala jsem. Tak mi povolil i normální, že se nic nestane, ale že to nemám přehánět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.4.16 18:17

Dneska jsem vyfasovala jitrocelové pastilky, tak asi jo. A bez stříknutí normálníma kapkama na noc bych taky nemusela spát vůbec, prostě jak si lehnu tak nedýchám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí