Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažily, ve středu mě čeká KET a od včerejška mám střevní potíže prujem. Nevim jestli to je po lécích anebo nervy… Beru kyselinu listovou, Estrofem, Ovirelle a Utrogestan. Měli jste někdo podobné problémy?
Díky za rady
@dicko po tom co nam nevyšlo 3× ivf a 2× ket tak bych pri potížích tozo nepodstoupila já kaslala podle dr to nevadilo…
pozdeji se ukázalo ze vadilo radeji mesic odložit teda podle me
@emma38 Zítra asi radši napíšu doktorce ať rozhodne. A ty jsi měla velký kašel? Právě cesta ke KET byla hodně dlouhá kdy po 5 denní kultivaci nebylo silný embryo pro genetiku embrya. Na podruhý už jo a z genetiky embrya zbyl jeden s dobrými chromozomy. Jinak jsem po 4 potratech kdy jsem otěhotněla přirozeně, jen srdce nikdy nebylo.. jak se později ukázalo že kašel vadil když ti doktor řekl že nevadí?
@dicko mela hsem v plicích uplny zverinec chlamydie pneumoniae seratica marcescens a ještě nekolik v krvi pak cerny kašel cytomegalovirus…mycoplasmata ksel nebxl nějak extra ale vlekly prala jsem se v car pry v pohodě ani nechteli zadny vysetreni ani mohe bývala dr. obvodni. no nakpbec ne batestoval jinej dr. A na imunologii ale to jsem si spoustu veci nacetla pak uz to melo spad po pislednim ketu kdy jsme o mimco přišli byla posledni kapka byla jsem orelecena asi 5-6 atb. To jsem pak dokonce otehotnela přirozeně ale miminku prestalobit srdce sice to vyl 8-9tt zjistili mi boreliozu takze opet atb tentokráte dovojkombinace a pak zakazna tři mesice se snazit. Pote hsem otehotbela opet prirozebe a nene 2 letou holčičku. Takze po tom vsem bych ani s rymou nic nepodstoupila pro me to vyly vyhozené penize a v car jsi ty totiz az na poslednim místě. Na prvnim penize
@emma38 No pane jo to sis s tím prožila, a super že pak vyšla holčička. Mě naštěstí potíže přešli v neděli odpolko a už jsem fit. Je ale divný že tě něchali s tím kašlem a do toho tolik ostatní věci a neřešili to. Vím když jsem šla na první odběry, tak Dr. říkala, že je důležitý při transferu abych byla zdravá, mám oslabenou imunitu. Takže moje tělo bere co potká.. Kolik jsi měla abortů po přirozeným těhu? Když to vyšlo naposled, dělala jsi něco jinak extra anebo lékaři?