Stříbrné šperky? Obchod stránky?

2916
10.11.19 16:49

Stříbrné šperky? Obchod stránky?

Dobrý večer dámy i pánové, jdu sem s otázkou. Chtěla bych si koupit, nebo budu kupovat stříbrný řetízek, aby mi ho mamka mohla dát k vánocům, šperky ač jich mam hodně jsem si nekupovala už dost dlouho a když ano, v pro mě teď daleko, nedosazitelno, stránku jsem zapomněla. Zkrátka neznáte nebo nemáte zkušenost s nějakým webem kde se prodávají nebo jste kupovali stříbrné šperky? Co se obchodu týče, tak potrebuji centrum Brna, nejlépe okolo hlavasu, nebo okolo kam se dá dobře dostat. Děkuju moc a pěkný zbytek večera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
945
14.5.20 08:51

Abojte,
chceme koupit babičce k narozeninám stříbrný náramek. Má je ráda a přála by si ho.
Jenže musí mít délku alespoň 25 cm a nemůžeme sehnat.
Nemáte někdo typ?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.21 23:52

Kvalitní a originální stříbrné šperky má Hot diamonds, mám od nich náušnice a prstýnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
11.10.21 21:18

Ahoj, taky sháním nějaké pěkné a kvalitní stříbrné šperky, dají se koupit na netu?

• Citovat
  • Upravit
84
12.10.21 13:44

@veronika891 Já jsem kupovala na olivie.cz, mají moc pěkný výběr, zkus se tam podívat. Teď tam ještě budou mít Night Shopping někdy na konci měsíce, taky si tam chci ještě nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
15.10.21 13:31

@stanka54 je pravda, že tam mají krásné věci a poradí mi s výběrem i takhle online?

• Citovat
  • Upravit
40414
15.10.21 13:40
@veronika891 píše:
@stanka54 je pravda, že tam mají krásné věci a poradí mi s výběrem i takhle online?

Koukla jsem a je to teda šíleně předražené, ale šíleně.

Mrkni na jiné stránky, ještě lepší vyrazit do obchodů, vezmeš si to do ruky, zkusíš si to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.11.21 12:21

@stanka54 ten night shopping asi už byl, že? :-D vyplatilo se čekat na takovou akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zelenka780
7.11.21 18:41

@mili510 Byl a zase bude :-) 28.11. a mají tam mít 50 % slevu.

• Citovat
  • Upravit
12
15.11.21 15:14

Tak to je super, moc děkuji a ty jsi tam něco už kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.4.22 10:34

Jojo souhlas, pěkné :) já jsem ještě spokojená odtud se šperky: *** mají tam moc pěkné nejenom stříbrné, ale i ostatní, já pokukuju po perlách ;)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela.mrna
10.5.23 11:47

@stanka54
Máma mi tam kupovala k promocím prsten z mechový kolekce se smaragdovým zirkonem a je naprosto nádherný, netradiční, unikátní a drží si kvalitu, vůbec nezachází.

• Citovat
  • Upravit
59
12.12.23 14:24

Náušnice Olivie

Ahojky, hledala jsem stříbrné náušnice a zaujaly mě jedny na olivie.cz, nikdy jsem tam nenakupovala a tak bych se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti s tímto obchodem. Nečernají? Jsou kvalitní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.12.23 14:46

@EmilyH99 kupovala jsem od nich náušnice jako dárek a nezcernaly. Kdybych neměla alergii, koupím si tam věci i pro sebe, mají pěkný design. Jo a náušnice přišly v klasické sperkove krabičce, to mne docela příjemně překvapilo, za tu cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová