Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer,
Brzy jdeme na focení a tak mě napadlo, že bych krapet zvlnila své mikádo. Čím, abych nebyla jak ovečka?
co říkáte na Automatickou loknovací kulmu *** Nebo máte jiné tipy? ![]()
Edit admin – smazán odkaz
No tak zrovna s tímhle za tu ovci budeš. Jestli chceš jen lehký vlnky, tak je nejlepší žehlička a líp to drží než z kulmy.
@terien nějaká taková? Nebo obyč? ☺️️ ***
Edit admin – smazán odkaz
Obyčejnou žehličkou, jenom tahnes vlasy přes hranu. Z kulmy ať už normální nebo téhle budeš jako ovce.
Pred focenim bych nedělala extra změny. I jsem se u fotografky ptala a ona doporučuje změny ucesu tak mesic pred. My se jednou ostrihali asi 3 dny pred a bylo to horsi.
Jestli si vlny nedelas, tak bych spis zasla ke kadeřnici, nez kupovat kulmu nebo žehličku.
Ja treba po navlneni vypadám hur a nelibi se mi to na me.
@iamlenka píše:
Já vlním takto. Je to jednoduché
možná na dlouhé vlasy, já je mám pod ramena a po téhle metodě jsem vypadala jak rozpláclý květák.. ![]()
@Tamtama taky mám vlasy pod ramena a nikdy v tom nebyl problém. Záleží jak moc obtočíš vlasy kolem čelenky…
@iamlenka píše:
@Tamtama taky mám vlasy pod ramena a nikdy v tom nebyl problém. Záleží jak moc obtočíš vlasy kolem čelenky…
zkoušela jsem utahovat víc i míň, ale pokaždý to bylo na vrchu upláclý, až kam jsem měla čelenku, a od ní ostré, zlámané cosi, co trčelo o všech stran.. ![]()
@Sarka.951 píše:Úplně obyčejná. Ale jestli jsi to nikdy nedělala, tak řekni kadeřnici.
@terien nějaká taková? Nebo obyč? ☺️️ https://www.avon.cz/…detail/79907?…|04|pla|mix|smartshopping~google&gclid=CjwKCAiA5JnuBRA-EiwA-0ggPZo3ZHjV0-EieKee7vjX5n_t_KBRcencSoA76FKbumst6yBtvyD3×oCgPoQAvD_BwE