Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Bývalý švagr dostal stridavku na roční dítě. Uz nebylo kojeno. Odešel od nich měsíc po narození ditete. Jak se choval k matce nikoho nezajímalo. Takze bohuzel šanci má.
On to ale udělal jen natruc švagrové a naštěstí ho to po roce přestalo bavit a dítě už si nebral (rovněž ho jen dával babičce).
@JancaS84 píše: Více
Tak to si zrovna nemyslím, vzhledem k tomu, co zakladatelka uvedla…
@Tichošlápek on to taky dělá naschvál. Když se opil před pár dny, tak mi psal SMS, že mě stále miluje.
@Tichošlápek píše: Více
Tak takové jednání od některých chlapů, fakt nechápu…
Soudit se o tak malé dítě, které v tomto věku, převážně potřebuje být s matkou, je podle mě dost neempatické a to, jak k tomu dítěti, tak i k té matce. Tedy samozřejmě za předpokladu, že se chová jako ta milující máma, se vším všudy…
@Černá Madonna chovala. Navic souhlasila, protoze nechtěla vzít synovi tátu. Ten táta ovšem přivedl svou milenku do jiného stavu ještě v době, kdy švagrová byla těhotná. A oznámil ji to týden po porodu. Ted je klukovi 11 a otec si ho nebere ani jednou za měsíc. Pochopit se to podle mne nedá.
@Černá Madonna píše: Více
Zakladatelka uvedla, že otec má už má ve střídavce starší dítě a dceru si bere 1× za 14 dní na víkend. To je velká šance na střídavku, spíš bych se divila, kdyby ji nedostal.
@Anonymní píše: Více
Tak v tom případě, tu zakladatelku lituju…
Protože, já bych si vůbec nedokázala představit, že bych celý týden neviděla svého syna, ať už by měl pět nebo i třeba deset let. ![]()
Naštěstí měl tenkrát, můj ex rozum a nic takovýho ho nikdy nenapadlo, protože si uvědomoval, že by tím trpěl jak náš syn, tak i já. A za to, jsem mu opravdu moc vděčná…
I když jsme samozřejmě taky měli určité porozchodové problémy, ale přesto se k tomu nesnížil.
No, pokud nejsou rodice dementi, tak dítě fakt netrpi tim, ze zustane v intenzivnim kontaktu s oběma rodiči… A zároveň střídavá péče neznamená, ze se dite musi striktně střídat po tydnu.
tak pokud je starší dítko ve střídavce, tak je velká šance u mladšího a právě o to větší…
Šanci ma bohuzel velkou. My stridame kratky a dlouhy tyden, prave kvuli detem, aby to pro ně nebylo dlouhe
Ahoj, dcera má 2,5, začala chodit do školky na dopoledne. Nyní mi napsal ex, se kterým máme syna (6LET) ve střídavé péči od minulého roku. Prý chce do střídavé péče i dceru. Ale dcera je na mě totálně závislá a já na ni a neumím si to představit. Navíc děla neustále podrazy a nedokážeme se ohledně syna na ničem dohodnout, čeká že vše bude podle nej. Nestará se o syna ani sám, pomáhá mu matka. Nejsme spolu prakticky od narození dcery. Od jejího roku si ji bral na vikendy jednou za 14 dnu. Ma opravdu sanci ji dostat do střídavé péče? Je to bývalý léčený alkoholik, kdy se nedávno znovu opil.