Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš je to smutné, kam se nedá jít s kojencem…
přeju jen hodně štěstí.
Věřící???Nevěřím
věřící mají spoustu věřících přátel a známých ti by tě jistě nenechali odejít bez dítěte, že nemáš kam. Ty jsi z dětského domova???Žádný otec, matka, babička, teta, jiní příbuzní, co by, mohli pomoci?
Navíc spousta věřících by do vztahu s nevěřící nešli, natož měl i dítě v nesezdaném svazku!!!
Opustila si dite a nechala ho jemu, nebala ses, ze se k nemu taky nebude chovat dobre, navic dite kojene? A jak si ho nemohla vzit s sebou? Tys hlavu slozila nekde, ne? Pod mostem si asi nespala.. Asi to nejsem schopna pochopit, ty nemas matetskou, nezkusila si ani azylovy dum, tys proste jen tak odesla a na tady mas dite, o ktere jsem se vylucne starala ja a kojila a ted ahoj? A proste odesla a ted chces stridavku, jak dlouho je dite bez tebe? A premyslela si jak to utahne on, on prece musel prestat chodit do prace a nema materskou, prisel o prijem nebo soupl dite nekomu jinemu? nebala ses, ze skonci na ulici taky? Edit: uz koukam, ze v dubnu.. A celou tu dobu ses nezajimala? A odesla si na zaklade toho, ze jsi pro nej nic? No vidis, dite je zas NIC pro tebe.
@Anonymní píše:
Krásný den ženy a maminky.
Mám dotaz ohledně střídavé péče o dítě.
Po necelém půl roku známosti jsem otěhotněla s chlapem a dítě jsem si nechala(jsem věřící), po tom, co jsem mu oznámila, že čekám dítě jsme spolu rok žili, bohužel mě ten rok zneužíval, manipuloval se mnou a zkoušel mě i uhodit… Trpěla jsem mu to… Po tom, co se dcerka narodila to nebylo jiné - stále jsem s ním byla, jelikož jsem neměla kam jít, on to věděl a velmi toho zneužíval. Po 5 měsících od porodu mi naprimo řekl, že jsem pro něj NIC až že mě doma trpí, jen protože kojím a starám se o malou… To už jsem neunesl a pár dní na to, jsem odešla… Bohužel bez malé, jelikož v tu dobu jsem neměla žádné finanční prostředky, a neměla jsem ani jisté ubytování…Nyní bych chtěla malou zpátky k sobě, jen se obávám, že nemám žádné možnosti. Poradíte?
Prosím nadávky a připomínky typu, že jsem krkavci matka si nechte pro sebe…
To myslite vazne? Ze jste odesla od kojeneho ditete? A kam jste sla a kde teda ted jste? Nemate financni prostredky ale na internet a mobil - nebo z ceho pisete, penize mate? Neni pravda, ze se neda nikam nejit s ditetem, proc jste nevzala dite a nesla do azyloveho domu, poradny pro matky s detmi, charity nebo do jine podobne instituce? Na net pristup mate, mohla jste si to najit. Ja vam asi neporadim, ale chudak dite.
Prosim, chtela bych se zeptat jak to je kdyz jsme s byvalym pritelem od sebe, mame spolu dite. Nemame soudne upraveny styk s ditetem, proste se domluvime mezi sebou na vsem. Ted jsme se ale domluvili na stridave peci, stim, ze syn bude navstevovat 14 dni skolu u tatinka a 14 dni u me. Otazka ale zni, aby mohl navstevovat dve skoly, musime mit svereni do pece ci stridavou peci soudne? ![]()
@Anonymní píše:
Prosim, chtela bych se zeptat jak to je kdyz jsme s byvalym pritelem od sebe, mame spolu dite. Nemame soudne upraveny styk s ditetem, proste se domluvime mezi sebou na vsem. Ted jsme se ale domluvili na stridave peci, stim, ze syn bude navstevovat 14 dni skolu u tatinka a 14 dni u me. Otazka ale zni, aby mohl navstevovat dve skoly, musime mit svereni do pece ci stridavou peci soudne?
Chudak dite
Krásný den ženy a maminky.
Mám dotaz ohledně střídavé péče o dítě.
Po necelém půl roku známosti jsem otěhotněla s chlapem a dítě jsem si nechala(jsem věřící), po tom, co jsem mu oznámila, že čekám dítě jsme spolu rok žili, bohužel mě ten rok zneužíval, manipuloval se mnou a zkoušel mě i uhodit… Trpěla jsem mu to… Po tom, co se dcerka narodila to nebylo jiné - stále jsem s ním byla, jelikož jsem neměla kam jít, on to věděl a velmi toho zneužíval. Po 5 měsících od porodu mi naprimo řekl, že jsem pro něj NIC až že mě doma trpí, jen protože kojím a starám se o malou… To už jsem neunesl a pár dní na to, jsem odešla… Bohužel bez malé, jelikož v tu dobu jsem neměla žádné finanční prostředky, a neměla jsem ani jisté ubytování…
Nyní bych chtěla malou zpátky k sobě, jen se obávám, že nemám žádné možnosti. Poradíte?
Prosím nadávky a připomínky typu, že jsem krkavci matka si nechte pro sebe…