Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Petr_Sll píše:
@stinga ano chceme to hlavně přítelkyně už se taky na to nemůže koukat jak se na něj kašle u nich proto chodí k nám, oni dva se mají moc rádi
12 let to už je velký chlap, neřeš porad blby papíry a nech to na nem, ať chodí k vám, kdy se mu chce, jako teď.
@Semtex píše:
Nechej svoji partnerce teď aspoň několik měsíců klid na miminko a nevymyslejkraviny. Však kluk k vám chodí tak jako tak, tak o co jde? O ten blbej papir? S tím si můžeš leda tak vytrit víš co.Já razim v zivote heslo, ze co dobre funguje, nemá se opravovat, vyplácí se to.
Spíš bych řekla o alimenty ![]()
Aha, takže otec, co nemá na dítě čas a nestará se, si stěžuje na matku, že na dítě peče a nestará se. A spasit to má nová přítelkyně.
![]()
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu ![]()
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu ![]()
@thalasan píše:
Spíš bych řekla o alimenty
To mě taky napadlo
ale zase si na to zakladatel primárně nestezoval. Byt jim, oželím par tisíc a jsem hrdý otec, ze syn kontakt se mnou sam aktivně vyhledává a dokonce a má dobre vztahy i s mou novou partnerkou. To vůbec není samozřejmost! Ex má peníze, tak pravdeodobne ani nijak neprudi… no co víc si přát? ![]()
@topazio píše:
Chlap je celý den v pr*deli a bude vyčítat špatnou péči matce a roztrhané boty.
Za stav bot může syn a ne matka. Kluk by si měl věcí vážit a ne je ničit.Příspěvek upraven 14.11.22 v 09:20
Jo. Ještě ho může poslat fárat do dolů, aby kluk ve 12 letech taky přinesl nějakou tu kacku, mě?
@Lama Lama píše:
Aha, takže otec, co nemá na dítě čas a nestará se, si stěžuje na matku, že na dítě peče a nestará se. A spasit to má nová přítelkyně.![]()
@Lama Lama nemít čas znamená že chodím od 6 do 16h do práce jo bože vy jste tu vážně někteří tupci ![]()
@Petr_Sll píše:
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu
Co přesně ti vadí?
@Petr_Sll proč mě tady urážíš, já jsem nic proti tobe nepsala, naopak ![]()
@Petr_Sll píše:
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu
Změň práci a buď více se synem. A ne až večer.
@Petr_Sll píše:
@Lama Lama nemít čas znamená že chodím od 6 do 16h do práce jo bože vy jste tu vážně někteří tupci
Buď tak hodný a napiš to pořádně. V úvodu píšeš, že chodíš domu večer. Tak jak je to? Tady nejsou jadnovidci. A nenadavej. Jestli takhle reaguje vždycky, tak budeš za chvíli sám se dvěma dětmi na víkendové otcovství.
@Semtex myslíš že je problém z 50 platit 4 matce a ještě mu platit stavebko a spořicí účet měsíčně 4 vy jste vážně tupí nic mažu to tady bože můj zhrzené ženy do boje vážně bože 🤦🏽♂️
@Petr_Sll píše:
A co máš přesně za problém? U vás je o něj postaráno díky tvé partnerce, ty na tom nemáš žádný podíl. To ke prostě fakt. Pokud ti nevadí, že u vás je, tak to nech. Kluk s vámi bude trávit čas jak chce. Pokud chceš stridavku, tak to dej k soudu
a až se ex sekne a kluk k v bude moct jen daně dny, tak se nediv ![]()