Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Petr_Sll píše:
@Semtex myslíš že je problém z 50 platit 4 matce a ještě mu platit stavebko a spořicí účet měsíčně 4 vy jste vážně tupí nic mažu to tady bože můj zhrzené ženy do boje vážně bože 🤦🏽♂️
a co jsi tady jako čekal?
je tu spousta diskusí, jak nová partnerka dětného muže píše, že padá na hubu, že nezvládá, že má miminko a ještě se musí celé dny starat o to starší dítě,
co jsi jako čekal za radu?
jestli s tím tvoje nová partnerka souhlasí (souhlasí opravdu?), tak to toho jdi, jestli ne, tak nechej věci tak jak jsou a všem to vyhovuje
@Petr_Sll A proč chceš střídavou péči, bydlíte 200m od sebe, syn k vám chodí každý den. Tak přece není potřeba to nějak řešit, syna u tebe muze byt kdykoli, jestli to dobře chápu.. Fakt chodí v roztrhaných věcech, to ještě existuje v dnešní době? Už jsem hodně dlouho neviděla dítě v děravém oblečení, nebo s rozervaných botách. Je mu 12let, jestli tebe dostane nové boty, tak ať je nosí, roztrhané vyhodí do popelnice, to už v jeho věku zvládne.
@Petr_Sll tak sis ti zamachroval a můžeš zas jít. Nikdo tu není zvědavý na ty tvoje žvásty.
PS: je mi jasný, že veškerá starost o vaše i tvé dítě by byla na přítelkyni. A nebo se pletu? Ty přijdeš u práce a…uvaříš, uklidila, postarala se o svého syna?
@Petr_Sll píše:
@Semtex myslíš že je problém z 50 platit 4 matce a ještě mu platit stavebko a spořicí účet měsíčně 4 vy jste vážně tupí nic mažu to tady bože můj zhrzené ženy do boje vážně bože 🤦🏽♂️
Víš, že při čisté mzdě 50 tis by mělo být výživné 9 tis? To ti máme za 4 tis zatleskat? Platíš podprůměrně a při tvém platu je to nic
dej to k soudu, dají ti střídavou péči u které budeš platit stejné aliky, ale asi se budeš cítí líp ![]()
@Petr_Sll píše:
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu
No, nalejme si čistého vína, ona nechodí k tobě, ale tvé přítelkyni.
Pujdu proti proudu. Pokud ty i partnerka chcete (zvazte ze s miminkem casu bude sakra mene) tak o ni zazadejte. Pokud u vas takto casto je, tak to zas takova zmena nebude.
Ale z pravniho hlediska to vyhodne je a financne take. Co se tyce toho jak moc budes pecovat ty… tak to musis vedet ty kdy chodis domu. V dnesni dobe neni vyjimecne, ze rodic domu chodi 17-18 z bezne 8 hodinove prace. Navic kluk neni mimino s nutnosti neustaleho dohledu.
@Petr_Sll píše:
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu
A v čem je teda problém? matka mu zakazuje u vás být?
Holky mají pravdu v tom, že ty se moc starat nebudeš, protože jsi pryč, převážná část bude ležet na přítelkyni a tady by bylo dobré chvilku počkat, až se zajede s miminkem, než to na ni hodíš…
@Petr_Sll píše:
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu:
Tak hlavně že ty jsi doma měl bývalku, na které teď nenecháš niť suchou, že? ![]()
@Petr_Sll píše:
No, dávat 12 letému synovi na výživné 4tis. z platu 50, no nic moc, tím bych se moc nechlubila. Možná proto chodí oblékaný tak, jak chodí, to tě nenapadlo? ![]()
@Petr_Sll píše:
@Lama Lama nemít čas znamená že chodím od 6 do 16h do práce jo bože vy jste tu vážně někteří tupci
Nejdřív večer, ted je z toho 16 hodin ![]()
@stinga píše: že - mně poslední dobou přijde, že ti rozvedení otcové si hledají nové partnerky jen proto, aby měli na koho přehodit celou starost o své dítě, a mohli machrovat se střídavou péčí
A matka dítěte je vždy hrozná, o dítě se nestará, a otec ho musí zachránit.
Tak když s tím ty nemáš problém, dítě nemá problém, partnerka nemá problém dej návrh k soudu a je to ![]()
je mu 12 let pravděpodobně budou přihlížet
Příspěvek upraven 14.11.22 v 10:08
@arinecka píše:
A matka dítěte je vždy hrozná, o dítě se nestará, a otec ho musí zachránit.
jo a platí na 12letého závratné 4000 tisíce z platu 50000 ![]()
@Petr_Sll píše:
@Semtex víte co je mazec že vůbec nevíte o co jde a píšete tady kraviny myslel jsem že tu jsou inteligentní a rozumný lidi a ne pitomci co akorát uráží a chtějí zesměšnovat… Proč asi chodí k nám protože je tu vždy o něj postaráno a věnuje se mu normální rodina a svědčí o tom že je pravidlem že tu i spí 14 dní a chodí od nás i do školy, nic sněhu to tu protože někteří z vás se tu neumějí chovat zhrzený ženské a podobně že vy jste doma neměli pořádného chlapa za to já nemůžu:
Ty si ubožák fakt. Na otce roku sis mohl hrát už dávno. Nechápu, proč to píšeš sem? Už to dávnomohlo být u soudu. Čekal si, jak tady budeme společně házet špínu na tvojí ex, a tebe plácat po ramenou? To se ale neděje, tak hned urážíš? Chudák tvoje partnerka, hodíš starost o syna na ní…
Tak co ti vadí? Ty nechceš diskutovat, viď? Ty chceš jen odsouhlasit svoji vizi a nesneseš odpor.