Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ano je moc malinký na takové stridani, ale nevim jak to chodi u soudu. Škoda ze nekojíš…
Vzala bych si dobrého právníka. Víc nevim co bych poradila.
Divné je, že spí v posteli on a jeho matka
jinak se nedivím, že chtěl být lepší a zajistit kontakt miminku, taky mám dceru v posteli a druhá je u taťky v pokoji, děti jsou malé jen jednou…ale já ještě kojím roční dceru, tak si vůbec neumím představit, že by byla na noc beze mě…první dceru jsem také kojila dlouho…
Je mi Tě strašně líto. ![]()
Zjisti, jestli by ty vaše spory nemohl vést nějaký advokát…
Ale já bych se vzpírala všemi možnými prostředky. Darebák jeden. Je to fakt smůla, potkat takový typ chlapů.
Tak takové jednání a chování některých otců vůbec nechápu. ![]()
Přece je úplně jasné, že tak malé dítě potřebuje být hlavně u své maminky a ne nutně trávit dny i noci s babičkou v posteli… ![]()
Za mě, je to absolutně bezohledné, hlavně vůči tomu dítěti i matce. ![]()
@Tereza0202 píše: Více
Chápu a samozřejmě rozumím i tomu, že otec má právo na kontakt se svým dítětem i po rozchodu…
To je přece úplně jasné i přirozené… ![]()
Ale, na druhou stranu, by měl být natolik rozumný, aby sám uměl posoudit aktuální potřeby svého dítěte. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Kdyby byl rozumny, tak nebude chtit, at si pro oba prijedou jeji rodice z takove vzdalenosti ![]()
Nicmene tenhle jeho „zasluzny“skutek by mohl hrat dost ve prospech matky a ditete - jednou je poslal dopryc, tak neni cesty zpet!
@Ahep píše: Více
Jo, já tomu právě až moc dobře rozumím.
A taky to tak i píšu… ![]()
No bohužel v dnešní době se nebudu divit, když mu to dovolí.. pokud čekáte na soud, tak ale už musel proběhnout nějaký kontakt s OSPOD ne?? Ten by měl hájit zájem dítěte. Takhle malé miminko, patří k matce bez ohledu kojení nekojení. Jenže strašně záleží na soudci. A tam jde někdy selský rozum sttanou.
@Verynka8 píše: Více
Tak jen aby zakladatelka, až se bude řídit podle tvé rady, na tu nespolupráci nedojela podobně jako harfistka Plachá ![]()
https://www.emimino.cz/…tika-511597/
S nějakým „nedala bych mu ho“ je dobré zacházet hoooodně opatrně, jinak se to vrátí jako bumerang.
@BohunkaP píše: Více
Hmmm ![]()
a ze se zajima az ted kdyz se rozesli, dokud byli spolu zájem nulový.
Myslim, ze kdyby nemel tu matku co mu slouží zájem by opět nebyl…
@Verynka8 píše: Více
Ano, bohužel… u případu té harfistky to bylo podobné, v hlavní roli matka otce.
Na věci to nic nezměnilo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Smazáno na žádost