Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rena621 nestalo, ale bohužel nezmizí
. Strie je vlastně jizva. Můžou trosku zesvetlit, ale zůstanou
@katulka.k píše:
@rena621 nestalo, ale bohužel nezmizí. Strie je vlastně jizva. Můžou trosku zesvetlit, ale zůstanou
Mam je od puberty. Zacala jsem tenkrat brat leky na epilepsii (proto anonym)a behem mesice jsem pribrala snad 10kg. Ale mam je svetle a myslim,ze si jich nikdo moc nevsimne,i kdyz jsem v plavkach. Ale v puberte jsem to nesla spatne (vzdy jsem byla stihla sportovkyne a tohle me dostalo).Ted jsem po dvou detech a udelaly se mi v tehotenstvi trochu na brise-nicmene hodne zesvetlaly a take nejsou moc videt. Doporucuji ale mazat i po porodu,maji tendence se delat i pri rychlem hubnuti. Doporucuji olej od welledy!
@Anonymní píše:
Mam je od puberty. Zacala jsem tenkrat brat leky na epilepsii (proto anonym)a behem mesice jsem pribrala snad 10kg. Ale mam je svetle a myslim,ze si jich nikdo moc nevsimne,i kdyz jsem v plavkach. Ale v puberte jsem to nesla spatne (vzdy jsem byla stihla sportovkyne a tohle me dostalo).Ted jsem po dvou detech a udelaly se mi v tehotenstvi trochu na brise-nicmene hodne zesvetlaly a take nejsou moc videt. Doporucuji ale mazat i po porodu,maji tendence se delat i pri rychlem hubnuti. Doporucuji olej od welledy!
Epilepsie je tezka nemoc. Preji at se dari. Dekuji za typ. Doufam ze Vas bude trapit co nejmin.(nejlepsi uz nikdy) ![]()
Strie zůstanou, ale úplně vyblednou, takže nebudou vidět, neboj ![]()
@rena621 dekuji moc, mam to ve velmi lehke forme. Mela jsem par velkych zachvatu a pak se nasadily leky, rezim a je to ok. Zachvat nebyl uz snad 10let a leku beru minimum
At strie vyblednou co nejvic!