Strie na stehnech - zmizí to?

1219
6.9.18 13:47

@rena621 nestalo, ale bohužel nezmizí :? . Strie je vlastně jizva. Můžou trosku zesvetlit, ale zůstanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
6.9.18 13:53
@katulka.k píše:
@rena621 nestalo, ale bohužel nezmizí :? . Strie je vlastně jizva. Můžou trosku zesvetlit, ale zůstanou
:,( sakra
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 14:05

Mam je od puberty. Zacala jsem tenkrat brat leky na epilepsii (proto anonym)a behem mesice jsem pribrala snad 10kg. Ale mam je svetle a myslim,ze si jich nikdo moc nevsimne,i kdyz jsem v plavkach. Ale v puberte jsem to nesla spatne (vzdy jsem byla stihla sportovkyne a tohle me dostalo).Ted jsem po dvou detech a udelaly se mi v tehotenstvi trochu na brise-nicmene hodne zesvetlaly a take nejsou moc videt. Doporucuji ale mazat i po porodu,maji tendence se delat i pri rychlem hubnuti. Doporucuji olej od welledy!

• Citovat
  • Upravit
1671
6.9.18 14:27
@Anonymní píše:
Mam je od puberty. Zacala jsem tenkrat brat leky na epilepsii (proto anonym)a behem mesice jsem pribrala snad 10kg. Ale mam je svetle a myslim,ze si jich nikdo moc nevsimne,i kdyz jsem v plavkach. Ale v puberte jsem to nesla spatne (vzdy jsem byla stihla sportovkyne a tohle me dostalo).Ted jsem po dvou detech a udelaly se mi v tehotenstvi trochu na brise-nicmene hodne zesvetlaly a take nejsou moc videt. Doporucuji ale mazat i po porodu,maji tendence se delat i pri rychlem hubnuti. Doporucuji olej od welledy!

Epilepsie je tezka nemoc. Preji at se dari. Dekuji za typ. Doufam ze Vas bude trapit co nejmin.(nejlepsi uz nikdy) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
6.9.18 20:30

Strie zůstanou, ale úplně vyblednou, takže nebudou vidět, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.18 21:51

@rena621 dekuji moc, mam to ve velmi lehke forme. Mela jsem par velkych zachvatu a pak se nasadily leky, rezim a je to ok. Zachvat nebyl uz snad 10let a leku beru minimum :palec: At strie vyblednou co nejvic!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová