Studené nohy u miminka

veselabaculka
6.1.11 07:38

Studené nohy u miminka

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, naší slečně bude zítra 9 měsíců a má každou chvíli studené nožky. Má ponožky a na nich ještě punčocháče. Zatím jen sedí a leze. Co dáváte mimčům na nohy vy? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
6.1.11 08:08

Taky máme zmrzlý, řeším to tak že mu dávám kožíškové capáčky, trpí na to odmlička, tělo dobrý a nohy furt jak led.Přidej ještě vrstvu :lol:

• Citovat
  • Upravit
9306
6.1.11 08:10

Ahojík

Já mám zkušenost, že čím víc vrstev tak tím hůř. :nevim: A to i teď v zimě. Tuhle měl punčocháče, teplou ponožku a huculky-kožíšek. Ledová noha. Tak sem mu dala punčochu, tenkou ponožku a v pohodě. No jako taky jsem z toho blbec. Mě fakt příjde že čím víc tím hůř snad. :think: Takže já bych zkusila třeba ty punčocháčky a dát jí nějaké teplé capáčky třeba. Našemu se ještě k tomu hrozně potí nohy takže i když má uplně mokré, tak je má studené. Takže já doma dávám, punčochu a bačkoru. Když byl ve věku jako vaše tak jsem mu dávala právě teplepší capáčky. A když teda ještě tak nějak seděl, tak sem ho zabalila do deky-spodek. Řešim to vlastně do teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.1.11 08:59

Je fakt, že i na sobě mám odzkoušeno, že čím víc vrstev, tím hůř- noha se spotí a pak se není schopna zahřát.
Jinak bych mu asi nožky promasírovávala, aby se lépe prokrvovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
6.1.11 09:34

Nohu omýt a důkladně osušit a čisté ponožky. Moje holčina má taky studené nohy, ale kvůli tomu, že se jí děsivě rychle potí. Kdybych jí vrstvila oblečení, tak je bude mít ještě ledovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.1.12 10:43

Malému (5,5m) se taky strašně potí nožičky. Ponožky měním i 4× denně, a chtělo by to někdy i víc. Nevím, co s tím. Obávám se, že nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.1.12 10:52

Sestřenka měla taky pořád ledové nohy a dr prý říkala, že to tak holt některé děti mají a nemá se podle toho posuzovat jestli je dítěti teplo nebo zima, to se prý pozná nejlíp na hrudníku..Nás malý nosí teda jen ponožečky (žádné tlusté) nebo punčocháče a nikdy žádný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.1.12 16:24

tak my máme taky pořád studený nožičky :( všude je krásně teploučkej,jen ty nožičky pořád nic.A to když přijede tchýně tak hned mu oblíká ještě jedny botičky :-O (stejně to nepomůže) už to neřežím,když odjede jdou hned dolů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí