Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky všem,
mám holčičku, se kterou končíme šestinedělí po zítří.Od pondělka mi často pláče a vyžaduje být neustále u prsa.Mnohdy saje 5minut a usne/budím ji,ale nepomáhá to/ a když ji odstavím za chvíli chce znova jíst,dělá mi to tak třeba celé dopoledne
a to v noci krmím tento týden až 5× a přitom jsme se budívali jen tak 2×.Prsa stimuluji i odstříkáváním,mléka mám dostatek.Častěji mi i ublinkává.Prosím poraďte, co s tím?Děkuji ![]()
Nic, je to sestitydenni spurt, vydrz, upravi se to samo. Proste davej pit, jak si rekne… jeste vas to nejspis parkrat ceka ![]()
I pokud by to melo znamenat, ze mas momentalne min mlika, tohle casty prikladani jeho tvorbu za par dni zvysi. Jen je to trosku o nervy ![]()
Mmch. lehkym ostrikavanim nepoznas, kolik mas mlika, kazdopadne je to jen ku prospechu, nedelej si s tim hlavu.
Děkuji
budu věřit že se to upraví.O nervy to je občas i o moje,ale nejvíce o manželovi,je hned nervózní když malá začne řvát. ![]()
taky si myslím, že to bude spurt. a to ublinávání je spijené s tím, že dáváš častěji jíst. já mám u vikiho vypozorované, že jakmile dám najíst dřív než za 2 hodiny, tak se kroutí a hodně blinká. prostě ještě nestačil strávit tu předchozí dávku. pokud by spurt trval déle, tak bych zkusila dodržet ty intervaly 2 hodiny. ona ajkoby vyhládně, pak se nají pořádně a vydrží déle. tak držím palce!
Vydrž to se srovná,hlavně se nenech od doktora naočkovat do UM,protože ti bude tvrdit že takhle časté kojení není v pořádku a máš malo mlíka
.My to měly stejně a díky bohu že malá nechtěla flašku,tak jsme zůstaly jen u kojení,do týdne to bylo v pořádku,ted jsou jí tři měsíce,kojím pořád a je v pohodě.Když je přes den vzhůru krmim ještě ted třeba každou hodinu když se hlásí o jídlo ![]()