Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jojo to jsou poporodni radosti, ja malem vyplesatela, vlasy mi prestaly padat a hlava se lupovat 7 mesicu po porodu, ale to uz jsem byla jaksi par mesicu tehotna
Taky jsem to měla po porodu, mám dlouhé husté vlasy a byl to horor, vlasy všude, hlava mně svědila. Byla jsem u kadeřnice, radikálně mně ostříhala, na lupy poradila šampon z lékárny, zelený Polytar, pomohlo to, ale opravdu, ale opravdu příšerně smrdí, skoro jsem se pozvracela u prvního mytí. Může se ale i u kojení.
Na sprchování jsem si koupila sprchový olej od Nivea to mi pomohlo a furt jsem mazala po koupání, což asi děláš. Tak jenom vydržet to přejde.
Take se pripojim…hruza jeste prijde:( Vzdy jsem mela mastnou plet, ted najednou je velmi sucha a citliva, ostrihala jsem si vlasy asi o 15 cm, vrasky pod ocima najednou (to je z toho ze nespim) zacala jsem brat vitaminy pro kojici, ale i pres to, zatim zadne zlepseni. Je nam 7m…a kdy to prejde, nikdo nevi ![]()
Čau maminy kojilky,mám tříměsíční mimi,plně kojím a poslední dobou už jsem ze sebe nešťastná,v životě jsem neměla lupy,teď mě kebule svědí,že si jí musím mejt skoro denně
a mám neuvěřitelně suchou kůži na obličeji a po celém těle,normálně se mi dělaj šupinky,nestačím mazat,přitom vypiju možná 2 a půl litru tekutin za den.Patří to ke kojení,nebo mi chyběj nějaký vitamíny?Už mě tpo fakt začíná vadit,furt se někde odrbávat
A to nemluvím o tom jak mi padaj vlasy