Vypil trochu oleje

2970
5.1.11 22:23

Vypil trochu oleje

Ahoj, pred chvilkou se mi stala takova nehoda…
Chtela jsem maleho po koupani namazat slunecnicovym olejem z lekarny, zrovna jsem mela novou lahvicku. A jak jsem to nesikovne otevrela a bylo to plny, tak mi nejak ujela ruka a poradnou davky jsem mu chrstla primo do obliceje :-( Dostalo se mu to do pusy (mel ji otevrenou, neb rval, ze uz ma hlad) i do oci :-(
Myslite, ze se mu muze neco stat a ze muzu ted jeste neco udelat? Oci jsem mu vytrela a jinak nevim.
Tedka dumam nad tim, ze ten olej byl z lekarny, takze by mel snad byt „lepsi“ nez olej na kterym si smazime, ale zase tam pisou „neuzivat vnitrne“ - proc? jedovaty to snad neni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
5.1.11 22:27

tajo já si myslím, že maximálně se hooodně pokadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
5.1.11 22:28

Pokud to byl cisty slunecnicovy olej, tak se po nem podle me maximalne poblinka nebo pokadi, ale kazdopadne bych zavolala na pohotovost. Jinak neuzivat vnitrne podle me znamena, ze se to nema cely vypit, pokud jsi mu chrstla do obliceje a on neco z toho spolknul, nic se mu stat nemuze, ale jak rikam, pro klid bych zavolala na pohotovost..

• Citovat
  • Upravit
7421
5.1.11 22:29

Ahoj,
stát by se mu nic nemělo, maximálně se z toho pokadí.
Dokonce jsem slyšela i názor, že třeba do salátů je lepší kupovat olivový olej v lékárně, že na rozdíl od obchodů je větší jistota, že je dobře skladovaný a navíc kvalitní a bez konzervantů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
5.1.11 22:29

Kanistr jsi do něj nenalila :wink: takže bych byla v klidu. Ale zítra se asi připrav na pěknou nálož v plíně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.1.11 22:30

se posere :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.1.11 22:31

určitě to bude sračka napiš zítra :wink: A jinak mimča sipřece i žužlou prstíky takže taky něco spapají i tak ten olejíček. Určitě to bude dobré.

• Citovat
  • Upravit
2964
5.1.11 22:36
mikitaa píše:
se posere :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:

Bez legrace - taky jsem tak panikařila. Neboj, je to v klidu. Kdybys mu chrstla do obličeje kapalinu do ostřikovačů, tak to by bylo špatný. Olej mu nic neudělá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
5.1.11 22:38

ok diky holky :-)
tak ja jdu zkusit spat teda :think: jsem pako nesikovny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
5.1.11 22:39

Já bych se neděsila, pokud opravdu jsi vynervovaná tak zkus brnkoun na pohotovost, ale nejspíš z tebe budou mít trošku srandu. Taky tipuju, že se malý nejhůře více pokadí :mrgreen: Přečti si složení, co v tom oleji je (zkus to složení sem napsat) a myslím, že tam rozhodně nebude nic, co by mohlo třeba na ty očička uškodit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
5.1.11 22:44

Vim, ze pubertaci chlastali olej pred parbou, no blbci, a ani se nepos… Navic treba oliv. olej neprojima, mozna ani jinej rostlinnej. A nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
5.1.11 23:08
Projímá určitě, ale já jsem jednou v blbosti se napila olivového oleje a upřímně jsem se pozvracela jak alík:mrgreen:…
IMI píše:
Vim, ze pubertaci chlastali olej pred parbou, no blbci, a ani se nepos… Navic treba oliv. olej neprojima, mozna ani jinej rostlinnej. A nic se nestane.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 23:18

Pokud to nebyl ricinak, tak je to v pohode :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tohle se stane, bud uplne v klidu. Porad lepsi par kapek cistyho oleje, nez treba ATB, co se slozeni tyce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
6.1.11 00:33

Si taky myslim, ze to pujde pekne ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.1.11 09:00

Mamce jednou rupla piksla od oleje (normálního na vaření), tak to přelila do flašky od minerálky…
Brácha se přihnal, žíža jak hrom, spatřil minerálku a… :lol: vypil toho docela dost, chvíli blinkal, pak to šlo chvíli spodem a pak už dobrý :dance:

Myslím, že ani malému nic nebude=) Koneckonců, už je ráno, takže to zřejmě přežil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí