Student Agency, rezervace jízdenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1580
24.6.13 22:35

Cena přes internet je 110

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.6.13 22:35

On právě tu kartu bere třeba i Housacar Krodos bus a Tour bus ak mě to tak právě s tou kartou npadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.6.13 22:41

Mě nejde o plné jízdné ale o jízdné ZTP/P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.6.13 22:57

Ztp mi to ukazuje přes net 27 CZK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
25.6.13 07:17
@katula9 píše:
Mě nejde o plné jízdné ale o jízdné ZTP/P

A co se třeba místo 5 dotazů v diskuzi podívat na jejich stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.6.13 17:54

Špatně se mi to hledá proto jsem se ptala v diskusi a jen pro ty cot zajímá vzal mě měl poslední dvě volná místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
25.6.13 18:38

Tak hlavně ze jste se vešli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.6.13 18:41

No to jo na zítra už mám místenku radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.7.13 20:27

Tak jsem tu s dalším dotazem. Zítra mě čeká cesta na Slovensko s těmito autobusy. Ráno pojedu v osm ze Zlína do Brna tam bych měla dorazit v devět hodin a třicet pět minut. Autobus na Košice odjíždí v devět čtyřicet pět. Jenže dnes jsem tuto trasu jela jen do Brna sice ale nabrali jsme právě těch deset minut zpoždění. Začínám mít strach zda ten návazný spoj stihnu. Co byste dělali kdybyste viděli že nabíráte zpoždění a vy potřebujete přesedat? Uvažuju že se v tom případě obrátím na stevardku co pojede ze Zlína aby zavolala na centrálu do Brna zda ten spoj na Košice může pár minut počkat co myslíte je to moc blbý nápad? Jo a ještě jedna věc může ta autobusová wifina fungovat jen na některých sedadlech? Dnes jsem se nemohla připojit jak na tablet tak ani na telefon. Ale ostatním to jelo i když maličko bojovali. dík moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.7.13 20:46

@katula9
určitě říct stew, buď pozdrží navazující spoj, nebo pokud budete mít zpoždění větší, může se pokusit zajistit místo v následujícím spoji.
U té wifi je to těžké, ve chvíli, kdy se připojí hodně lidí najednou, většinou zadní půlce autobusu nefungovala, nevím jestli se to zlepšilo, ale pokrytí nemusí být dostatečné a větší množství lidí taky dělá paseku. Při normálním zatížení funguje na všech sedadlech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.7.13 20:55

Díky moc ono tam by se jednalo o pozdržení max pět minut dnes jsem se bavila s řidičem a říkal že nejpozdějji přijeli zatím padesát a to byla velká bouračka na dálnici tak snad mi těch 5 minut případně projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.7.13 21:04

Není zač, hlavně se včas domluvte se stew :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.7.13 21:33

No to jo budu se jí hlásit radši už při nástupu snad pojede moje znám která často jezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 19:17

Ahoj holky, poprosím Vás…potřebujeme se dostat z Budějovic do Prahy na letiště, budeme mít dva nacpaný kufry a až teď jsem si všimla, že je tam z Knížecí na Florenc přechod někam 35minut!!! :zed: To asi chcípneme. Přemýšlíme, jestli teda Student Agency a někam to přejít, nebo požádat někoho z rodiny o odvoz a zaplatit benzín - i když ten vyjde dráž.
Jel někdo s nimi takto s přestupem, prosím??
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
69
26.7.13 20:59

Z Anděla na Florenc jede metro 7 minut, myslím, že 35 min je dost času, nicméně možná by bylo lepší mrknout jak jedou mhd z Knížecí - mám dojem že metrem se dalo dojet někam ke zličínu a zbytek normální sockou, ale otázka je, jak to vychází časově. Nicméně jestli spoje Student na sebe navazujou, tak je asi zbytečný hnát tam auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí