Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Díky moc ono tam by se jednalo o pozdržení max pět minut dnes jsem se bavila s řidičem a říkal že nejpozdějji přijeli zatím padesát a to byla velká bouračka na dálnici tak snad mi těch 5 minut případně projde
No to jo budu se jí hlásit radši už při nástupu snad pojede moje znám která často jezdí
Ahoj holky, poprosím Vás…potřebujeme se dostat z Budějovic do Prahy na letiště, budeme mít dva nacpaný kufry a až teď jsem si všimla, že je tam z Knížecí na Florenc přechod někam 35minut!!!
To asi chcípneme. Přemýšlíme, jestli teda Student Agency a někam to přejít, nebo požádat někoho z rodiny o odvoz a zaplatit benzín - i když ten vyjde dráž.
Jel někdo s nimi takto s přestupem, prosím??
Moc děkuji.
Z Anděla na Florenc jede metro 7 minut, myslím, že 35 min je dost času, nicméně možná by bylo lepší mrknout jak jedou mhd z Knížecí - mám dojem že metrem se dalo dojet někam ke zličínu a zbytek normální sockou, ale otázka je, jak to vychází časově. Nicméně jestli spoje Student na sebe navazujou, tak je asi zbytečný hnát tam auto
Jojo, budeme muset tím jet..
v pondělí to jdu zamluvit do kanclu SA. Přes net mi to nejde, jelikož mám jen GE internetbanku.
To víš že jo, stejně bys muselä kupovat jízdenku na mhd tak už je jedno jestli pojedeš na Florenc nebo na Zličín a letiště
z knížecí (metro anděl )jedte na Zličín (oboje na jedné trase
a ze zličína pak busem na letiště, přímá linka, pět zastávek, tuším č 100,
@princeznaII píše:
To víš že jo, stejně bys muselä kupovat jízdenku na mhd tak už je jedno jestli pojedeš na Florenc nebo na Zličín a letištěz knížecí (metro anděl )jedte na Zličín (oboje na jedné trase
a ze zličína pak busem na letiště, přímá linka, pět zastávek, tuším č 100,
Moc děkuji!!! ![]()
Jde to ikdyž máš ge. Vím to taky jsem to tak dělala zvol buď maestro nebo maste card podle toho co máš na platební kartě. Vyjede ti formulář české spořitelny a ten vyplníš a odklikneš zaplatit potřebuješ číslo karty platnost karty a třímístné číslo na zadní straně karty u podpisu kdyby cokoliv napiš znám to až moc dobře
@katula9 píše:
Jde to ikdyž máš ge. Vím to taky jsem to tak dělala zvol buď maestro nebo maste card podle toho co máš na platební kartě. Vyjede ti formulář české spořitelny a ten vyplníš a odklikneš zaplatit potřebuješ číslo karty platnost karty a třímístné číslo na zadní straně karty u podpisu kdyby cokoliv napiš znám to až moc dobře
Vážně…?? Ale mě to nepustí do internetbankingu spořky přece…
Téééééda, to abych ti poslala flašku!! Mám to zaplacené…
Moc dík!
To není složité. A víš jak jsem na to přišla já? Taky jsem to totiž hned neveděla.
@katula9 píše:
To není složité. A víš jak jsem na to přišla já? Taky jsem to totiž hned neveděla.
Jak?? ![]()
Měla jsem odjíždět od kámošky kde kancelář SA není a tak jsem vzala telefon a zavolala na infolinku a tam mě navigovali krok po kroku.
Ahojky oživuju diskusi mám velkou prosbu nenašel by se tu někdo kdo by mi od cca jedné hodiny do cca 5ti pohlídal jestli se neuvolní místo v autobusu na zítra z Brna do Zlína ve 12 hodin? přes sz bych poslala číslo kreditové jízdenky a heslo a kdyby se uvolnilo jestli by jste mi ho rezervovali? musím jet na chvíli pryč a zatím tam nic volného není moc by jste mi pomohli