Student Agency, rezervace jízdenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
23.7.13 20:55

Díky moc ono tam by se jednalo o pozdržení max pět minut dnes jsem se bavila s řidičem a říkal že nejpozdějji přijeli zatím padesát a to byla velká bouračka na dálnici tak snad mi těch 5 minut případně projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.7.13 21:04

Není zač, hlavně se včas domluvte se stew :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.7.13 21:33

No to jo budu se jí hlásit radši už při nástupu snad pojede moje znám která často jezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 19:17

Ahoj holky, poprosím Vás…potřebujeme se dostat z Budějovic do Prahy na letiště, budeme mít dva nacpaný kufry a až teď jsem si všimla, že je tam z Knížecí na Florenc přechod někam 35minut!!! :zed: To asi chcípneme. Přemýšlíme, jestli teda Student Agency a někam to přejít, nebo požádat někoho z rodiny o odvoz a zaplatit benzín - i když ten vyjde dráž.
Jel někdo s nimi takto s přestupem, prosím??
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
69
26.7.13 20:59

Z Anděla na Florenc jede metro 7 minut, myslím, že 35 min je dost času, nicméně možná by bylo lepší mrknout jak jedou mhd z Knížecí - mám dojem že metrem se dalo dojet někam ke zličínu a zbytek normální sockou, ale otázka je, jak to vychází časově. Nicméně jestli spoje Student na sebe navazujou, tak je asi zbytečný hnát tam auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 21:02

Jojo, budeme muset tím jet.. :think: :mrgreen: v pondělí to jdu zamluvit do kanclu SA. Přes net mi to nejde, jelikož mám jen GE internetbanku.

• Citovat
  • Upravit
6529
26.7.13 21:13

To víš že jo, stejně bys muselä kupovat jízdenku na mhd tak už je jedno jestli pojedeš na Florenc nebo na Zličín a letiště

z knížecí (metro anděl )jedte na Zličín (oboje na jedné trase
a ze zličína pak busem na letiště, přímá linka, pět zastávek, tuším č 100,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 21:24
@princeznaII píše:
To víš že jo, stejně bys muselä kupovat jízdenku na mhd tak už je jedno jestli pojedeš na Florenc nebo na Zličín a letištěz knížecí (metro anděl )jedte na Zličín (oboje na jedné trase
a ze zličína pak busem na letiště, přímá linka, pět zastávek, tuším č 100,

Moc děkuji!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1917
26.7.13 22:12

Jde to ikdyž máš ge. Vím to taky jsem to tak dělala zvol buď maestro nebo maste card podle toho co máš na platební kartě. Vyjede ti formulář české spořitelny a ten vyplníš a odklikneš zaplatit potřebuješ číslo karty platnost karty a třímístné číslo na zadní straně karty u podpisu kdyby cokoliv napiš znám to až moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 22:22
@katula9 píše:
Jde to ikdyž máš ge. Vím to taky jsem to tak dělala zvol buď maestro nebo maste card podle toho co máš na platební kartě. Vyjede ti formulář české spořitelny a ten vyplníš a odklikneš zaplatit potřebuješ číslo karty platnost karty a třímístné číslo na zadní straně karty u podpisu kdyby cokoliv napiš znám to až moc dobře

Vážně…?? Ale mě to nepustí do internetbankingu spořky přece…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.13 22:27

Téééééda, to abych ti poslala flašku!! Mám to zaplacené… :srdce: Moc dík!

• Citovat
  • Upravit
1917
26.7.13 22:34

To není složité. A víš jak jsem na to přišla já? Taky jsem to totiž hned neveděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.13 08:26
@katula9 píše:
To není složité. A víš jak jsem na to přišla já? Taky jsem to totiž hned neveděla.

Jak?? :)

• Citovat
  • Upravit
1917
27.7.13 12:24

Měla jsem odjíždět od kámošky kde kancelář SA není a tak jsem vzala telefon a zavolala na infolinku a tam mě navigovali krok po kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.10.13 11:55

Ahojky oživuju diskusi mám velkou prosbu nenašel by se tu někdo kdo by mi od cca jedné hodiny do cca 5ti pohlídal jestli se neuvolní místo v autobusu na zítra z Brna do Zlína ve 12 hodin? přes sz bych poslala číslo kreditové jízdenky a heslo a kdyby se uvolnilo jestli by jste mi ho rezervovali? musím jet na chvíli pryč a zatím tam nic volného není moc by jste mi pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí