Student Agency, rezervace jízdenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
11.7.16 09:21
@Geroma píše:
Dobré ráno,
prosím vás, nevíte, jestli je možné si jízdenku rezervovat a rovnou koupit u okýnka? Nebo je vždy nutná předchozí rezervace na internetu?
Díky.

jde, ale je to sázka jestli bude ještě volné místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.7.16 09:24

@Geroma Ano jde, je to takzvaná jízdenka na pevné datum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
11.7.16 09:25

Jde to. Pokud je volno, tak prostě koupím a jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
11.7.16 09:40

@Geroma Můžeš koupit na místě, ale je to dost nevýhodné. Ceny na internetu (s kreditovou jízdenkou), když kupuješ dopředu, jsou mnohem nižší. Zrušit se dá do poslední chvíle před odjezdem. Já si třeba zarezervovala dva spoje a ten druhý pak zrušila, jak mi to vyšlo. Úspora i 200,– ;). Zrušit se to dá i jednoduše smskou, žádný stres, že nejsem na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
11.7.16 09:46

@Lucie008 dcera to taky tam má. Koupí si lístek a když ví, že vlak nestihne, tak jí ho zruším. Navíc jezdí na studentský průkaz a přes net taky hodně ušetří, mají určité množství jízdenek ve větší slevě, než je běžná studentská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
11.7.16 10:01

@Geroma Z mých zkušeností můžu říct, že cena bude jiná. Napiš mi kdy, kam chceš jet a já se ti podívám na cenu s kreditovou jízdenkou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
10.5.24 06:25

Ahoj, využiju založeného tématu…

Zdá se, že SA za ty roky zcela zrušilo autobusovou dopravu z /do Prahy?

Ano, asi jsem poslední, kdo to zjistil, ale několik let jsem nepotřebovala tento druh dopravy využívat.

Našlo mi to jen noční spoj Praha - Amsterdam :lol: a je to RJ, už ani ne SA… takže konec SA autobusů?

To bylo celé moje mládí, mám ještě kreditovou jízdenku :lol:. Mám ale dojem, že snad rok či dva zpět ještě busy jezdili, kupovala jsem na kreditovou jízdenku kamarádce bus… :think:

No pojedu vlakem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
10.5.24 08:26

@Niemeyer To nevím, jak hledáš, autobusy normálně jezdí a že se přejmenovaly na RJ snad není zásadní problém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
10.5.24 09:29
@Niemeyer píše: Více

Je to teď RegioJet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7703
10.5.24 09:36

Vždyť je to samé, akorát jeden název pro vlaky i busy, ne? Myslím, že by ti měla fungovat i ta kreditová jízdenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
10.5.24 09:38
@Marieke píše: Více

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...