Studium práv prezencně na mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ejhle Tyjo, tak to jste skvela!
To ja si ted s praci na plny uvazek uz neumim predstavit. Dopisovala jsem takhle diplomku a delala statnice a to bylo teda o nervy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ina.kch To je velka vyhoda, ze si lze individualne naplanovat rozvrh. Diky tomu to studium muz docela dobre skloubil s praci. Ovsem za cenu toho, ze domu chodi az vecer. O zkouskovem nemluvim, to tatinka nemame vubec, je zalezlej a sroti. Jeste tri roky
a pak tedy nevim, jak s tou praxi, mit jen koncipientsky prijem nehrozi - ale muz uz nejake plany ma.
Dulezite asi je si predem promyslet, co pak dal.
Jinak jsem pochopila, ze na materske jeste nejste, tak uvidite, ono to docela zahejbe prioritama
Mne moje prace desne bavila a tesne pred prvnim otehotnenim jsem se jeste nadsene prihlasila na doktorske - prvni rok s brichem jeste sel a po narozeni syna slo nadseni pryc - navzdy. Jsem s detmi 8 let a uprimne rikam, ze bych s mrnavymi prcky studovat/pracovat nechtela, mela bych pocit, ze je sidim. A to jsem byvala klasicky nadseny workoholik. ![]()
Kazdopadne drzim palce a prihlasku si urcite dejte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro me je pri studiu doktoratu s malym ditetem nejtezsi, ze mam pred sebou porad ten balvan. Kdykoli jen chvili sedim, mam treba hlidani, tak mam pocit, ze musim neco delat nebo pak nebudu stihat. Tento pocit uz mam mnoho let. Jinak disciplinu mam, studuju skoro kazdy den, ale materska je narocna sama o sobe, i bez balvanu. Na druhou stranu me studium moc bavi, dela mi radost a jsem rada, ze se rozvijjm a pracuju na perspektivni budoucnosti, coz samozrejme delam i pro rodinu. Takze tu touhu po vzdelani zcela chapu, jen jsem chtela upozornit, co to obnasi. XYZ
- Citovat
- Upravit
Anonymní - jasně, chápu, přesně vím o čem mluvíš. Já takhle dodělávala VŠ při full timu v práci, kdy jsem věděla, že už jde jen o titul, navíc ze školy, která mě nijak nemotivovala. Uvidím, podám si přihlášku, a když bych se náhodou dostala, tak to zkusím. Když to nepůjde, tak to prostě nepůjde a on se svět taky nezboří. Ale zase si myslím, že zkusit se má všechno. A i kdybych to pak vzdala, tak aspoň budu vědět, že jsem do toho šla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Ina.kch Ahoj, tak jak to dopadlo?Taky uvazuju o pravech pri materske
Ahojky, nakonec jsem to odlozila, nejak nebyl cas na pripravu. Termin porodu mam v srpnu, tak uvidim, ja se budu na matersky cejtit.
Ty uvazujes o tom, ze si das prihlasku za rok nebo ses dostala ted? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ina.kch Ze si ji dam za rok.. Ale bojim se, ze se nedostanu.. A TP mam v zari/rijnu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Ina.kch Ze si ji dam za rok.. Ale bojim se, ze se nedostanu.. A TP mam v zari/rijnu
A kolik ti je let? Ja byla zkusit jedny scia a bylo to celkem vtipny sedet mezi 17-18 letejma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ina.kch Nooo, je mi 32
. Uz jednu VS mam, ale nechci to delat..
A jak jsi dopadla?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Ina.kch Nooo, je mi 32. Uz jednu VS mam, ale nechci to delat..A jak jsi dopadla?
Jj to jsme na tom podobne. Ta prvni verbalni cast byla super to jsem mela percentil nejakych 95, ale nedala jsem tu matiku, tak jsem nedala pres 60, takze v souctu nic moc. Ale verim, ze kdybych se vic pripravila, tak by to bylo lepsi. Na ZSV jsem nesla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak co, studujete nakonec? Já se budu hlásit příští rok na Brna. Doma mám roční dítě a zatím studuju bakaláře na právnické, tak uvidíme
zatím teda začínám šprtat na přijímačky a bude to velmi vtipné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit