Stůl pro 12 osob

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LKL
1114
25.9.19 10:58

Stul pro 12 osob

Holky, obracim se na Vas jako na nejvetsi kolektivni moudro na internetu…

Hledam stul a nenachazim, a to umim na googlu najit i zatoulane kotatko nebo ztracene klice, ale stul se mi vyhyba

Pozadavky: dub. skandinavsky (ne venkovsky) design. a ted - potrebuju ve slozenem stavu usadit 8 lidi, v rozlozenem 12. idealne rozlozeny stav v rozmeru 240×120, abych mohla na kratke strane posadit dva lidi vedle sebe a na dlouhe 4. vsude mi nabizeji rozlozeni do delky (3m), ale to se mi proste nevejde do daneho prostoru. zda se, ze obvykla sire stolu je 90cm, max 100, a tam proste dva lidi neposadim.

mate nekdo nejaky zaruceny tip, nez mi teda dojde veskera fantazie a necham to udelat na miru?

diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
25.9.19 11:02

Ja bych ho, byt tebou, fakt nechala vyrobit na miru. Bude kvalitni a presne podle tvych predstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.9.19 11:07

Neporadim, ale ja sháním KONFERENČNÍ stolek, min 150×150, nikde takhle velký nemůžu sehnat. Tipy, kdo by vyrobil?? Něco jako na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
25.9.19 11:08

Rozdráždi všemocného strejdu Googla, najdi kvalitního truhláře a máš to.
Já si takhle nechala udělat vestavěný skříně na míru a perfektní :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.19 11:09
@KaZeAd píše:
Neporadim, ale ja sháním KONFERENČNÍ stolek, min 150×150, nikde takhle velký nemůžu sehnat. Tipy, kdo by vyrobil?? Něco jako na obrázku

Poptala bych jakehokoliv truhlare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.9.19 11:10

A nechceš si ho nechat vyrobit u truhláře? Nevyjde to zase tak pekelně draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 11:12

@KaZeAd koukala jsi na snel? na webu nic nemivaj, ale ma to od nich „kazdej“, I vyrazne vetsi. jsou v lodenici u berouna, pokud to nemas pres pul republiky, zajed mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 11:15

@Ernais @Nnaud2 @Ou ja vim, ze to myslite dobre, ale nechci, resp. beru to az jako posledni moznost. mame doma na miru skoro vsechno a stul jsem zrovna hodne doufala, ze bych koupila bez truhlare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
25.9.19 11:21

@KaZeAd já znám sob nabytek, vím že mají i konferenční stolky větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
25.9.19 11:27

Kaplan nábytek.
Třeba tenhle stůl, ale mají jich spoustu variant:
 https://www.kaplan-nabytek.cz/…y/stul-edita

Můžeš si vybrat rozměry, dole se dá naklikat řada možností.

Viděli jsme ty jejich stoly naživo na výstavě a jsou nádherné. (máme od nich židle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.19 11:28

@LKL Rozumim, pro me by to teda byla cesta nejmensiho odporu a bez kompromisu. Ale chapu, ze kazda to vidime jinak, at uz jsou k tomu duvody jakekoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
25.9.19 11:30
@KaZeAd píše:

Zkusila bych Jech. Bývají dost přístupní modifikovat nějaký jejich výrobek, my jsme si třeba u nich nechávali dělat konferenční stolek s jinak dlouhými nožičkami (o něco málo kratšími) a vůbec to nebyl problém, vyrobili nám to bez nějaké přirážky na ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.9.19 11:42

Zkusím vše co jste radily. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 11:45

@klamonožka to jsem rada ze to rikas - je to jediny bezne vyrabeny stul ktery splnuje pozadavky a na netu se mi moc libi. mame to dost z ruky a takhle drahou vec nechci koupit jen na zaklade obrazku, ale je to momentalne jedina realna varianta, jeste se mi libi jejich Libra ale rozdil minimalni

mas i ten stul nebo jen ty zidle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 11:47

@Ernais duvody v kostce jsou, ze jsem vyhodila nekolik truhlaru pro naprosty nesoulad mezi moji predstavou o tom, jak by mela realizace zakazky probihat a jejich schopnosti / ochotou tu predstavu naplnit a ten soucasnej, kterej nam nakonec udelal vetsinu skrini a vetsiho nabytku uz zacina mit celkem neprijemny dodaci lhuty i ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný