Stůl pro 12 osob

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6664
25.9.19 11:54

@LKL Máme jenom židle, stůl už jsme právě měli, s tím jsme se přistěhovali, a sháněli jsme židle. Taky nebyly nejlevnější, tak jsme je chtěli nejdřív vidět, napsali jsme jim a poslali nám vstupenku na výstavu v Letňanech, kde vystavovali, tak jsme počkali ten asi měsíc do výstavy a pak se tam zajeli podívat.
A zrovna tam představovali právě ten skládací stůl a vypadal úžasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.19 11:57

@LKL Jak rikam, tvou volbu akceptuju, najit kvalitniho truhlare je problem a samozrejme kvalite pak odpovida cena, je to jako s kazdym jinym remeslem. Muj pohled na vec neni zcela nezaujaty, protoze muj muz vlastni truhlarnu, takze pro me je veskery nabytek na miru samozrejmosti. Ale ja v tom uz asi byla i vychovana, protoze i nasi si nechali cely dum vybavit na miru. Kazdopadne jsem videla, ze sem nekdo dal odkaz na stul, co splnuje tve pozadavky. Takze super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.9.19 12:01

My mame doma stul pro 8 lidi. Nechali jsme ho delat ke kuchyni. Je na miru delany. Protoze nesnasim ruzne odstiny nabytku a podobne latani interieru.
Takze na tvem miste bych si nechala vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 12:02

@klamonožka oni jsou nekde v orlickych horach a v rozumny dojezdnosti od prahy bezne vystavujou jen Gattu, coz se mi designove vubec nehodi

No, jsem zas o neco vic presvedcena byt teda asi porad nekoupim stul za 60 na zaklade obrazku a reference odsud :mrgreen: :lol: ale I tak ti za ni moc dekuji a jsem teda o neco presvedcenejsi ze ma smysl se vypravit na celodennak do Orlicek

nahodou to jmeno veletrhu + mesic konani by sis vzpomnela? pokud by to bylo ted na podzim / v zime, do letnan bych to asi zvladla spis :) a treba by tam byli zas..

a moc diky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 12:04

@Ernais rozumim, chapu. mit tu moznost nekde v rodine nebo mezi znamymi, nevaham nad tim vubec. mas evt. link na web, nebo nechces takto verejne sdilet (chapu pokud ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
25.9.19 12:07

@LKL Ha, tak vystavují na For Interior v Letňanech, 10.-13. října, to máš za chvíli. Otázka je, co tam budou mít za výrobky. Určitě jim napiš - pošlou ti zadarmo vstupenky a taky ti řeknou, jestli tam ten tvůj vybraný stůl budou vystavovat, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 12:09

@klamonožka tak ted uz jsi uzasna!! :-)

diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.19 12:11

@LKL uprimne, nevim kdo ze znamych sem chodi a casto tu rozebiram osobni temata, tak bych byla nerada, aby me tu nekdo poznal. A protože je muj muz v okoli uz docela znamy, tak je to i docela pravdepodobne, ze by se nekdo nasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
25.9.19 12:12

@LKL Rádo se stalo. Tak držím palce, ať je podle tvých představ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 12:13

@Ernais to naprosto chapu a respektuji, myslela jsem si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.9.19 12:16

Za mě taky Kaplan nábytek, máme stul i židle, koupili jsme na For Interior o 10% levněji. Nebo Javorina, od te mame zase skvělou postel. Oboje vystaveno v Domarku naproti Flore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 12:26

@Killingpink to zni skvele - taky moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.9.19 13:10

@klamonožka uz mam listky i slibene stoly :) diky moc za skvely tip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.9.19 13:49

@LKL z trochu jiného soudku, ale velký nábytek se aspoň v jiných zemích dá koupit za super peníze ve starožitnictví. Pokud teda nechces úplně moderní, ale třeba já jsem úplný blázen do vyřezávaného mahagonového nábytku :oops: a k tomu vyřezávané židle, oh la la

• Citovat
  • Upravit
LKL
1114
25.9.19 15:52

@Lalelale to rozhodne neni obecne spatnej tip, ale jednak by se mi nehodil styl (mame takovou skandinavskou modernu) a druhak to uz musis mit proste kliku a narazit na ten jeden co ti funguje - ze stejneho duvodu nenakupuju v sekacich - najit presne ten jeden kus co ma jak dobrej material, barvu a dalsi parametry, ale hlavne moji velikost… na tohle proste nemam trpelivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný