Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, zajímalo by mne zda zde má někdo z vás zkušenosti se stupátkem Eichhorn uptown rider?? Případně zda doporučujete spíše toto a nebo eichhorn cozy b rider? ![]()
Díky ![]()
@Nejaga ahoj, zkusili jste ho? My o něm taky uvažujeme a hledám zkušenosti ![]()
@svapi Ahoj, nezkusili a ani nebudem porizovat, nakonec budu muset urychlene vybrat mezi obyc skatem nebo nejakym nejakym sedatkem, jeste mame 2mesice cas na rozmyslenou😁 ale pani z detskeho obchodu mi tuto verzi vcelku tehdy i rozmluvila, na nas kocar Joolz pry absolutne nevhodna, atd atd,
@Nejaga je, to je škoda.. My do něj asi půjdeme, skejtik se mi zdá nic moc, když si dítě potřebuje odpočinout… A ta ostatní sedátka jsou strašně malá, nás dvouletý už by se tam nevešel. A taky mi vadí, že by viděl vlastně jen na korbu, jak je to přímo za kočárem, to se mi nelíbí.. No, tak holt budeme prukopnici ![]()
Já měla universal Lascal buggy board a byla jsem moc spokojená ![]()
@svapi píše:
@Káťa19 a při jaké velikosti dítěte jste používali?
od 2 let, staci bohate varianta mini i na starsi a je opravdu universal.
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…
@Káťa19 od 2 let, a jak velké bylo dítko? Náš malý je sice dvouletý, ale velikostně odpovídá na tři a půl roku, tak se bojím, že by mu to bylo malé ![]()
@svapi no pro tříleté uplne v klidu, jezdila tam chvili i trileta dcera, mam tri deti, rozdily 22mesicu a 35 mesicu ![]()