Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer, ráno či den ![]()
Prosím mamči, které vlastní stupátko této firmy( LASCAL), jaké máte zkušenosti , je dost dlouhé pro dětskou nožičku a slyšela jsem, že u některých skejtů jsou děti jakoby v záklonu…jak to máte vy? A popřípadě mne zajímá jaký kočárek k tomuto skejtu máte?
)
Předem moc díky
Máte zkušenost s Lascal Buggy Board Maxi stupátko?
Přidejte zkušenost s Lascal Buggy Boa...No synek má botu 27 (i s nadměrkem), v okamžiku kdy vyjedu ze dveří, tak nasedá, nejraději by na tom jezdil až do postele… což je obzvlášť příjemné když chce člověk otevřít a projít dveřmi - to je kočár pak spíš těžký tank na manipulaci jednou rukou, v záklonu jede pokud se chce zády opírat o řidítka kočáru… Na rovné cestě jede dobře, obrubníky nevadí - je naklápěcí, problém je s bahnem - to se kolečka ucpou… ale to se mi ucpává i kočár… Já jsem spokojená (ale jiné skejty jsem nezkoušela) mohu jít s kočárem normálním tempem a nemusím vláčet synka za ruku do kopce… to jsem byla ztahaná víc než ho celou cestu vozit… kočár mám x-lander xa
inap píše:
Máme a dcera je z něj taky úplně hotová. Kočár máme Patron.
taky tak, jen máme syna ![]()
jen radím vyzkoušet v obchodě přímo ke konkrétnímu kočárku
My ho máme. Viděla jsem ho u kamarádky a vybrala jsem ho hlavně proto, že je univerzální a připadá mi, že jde snad přidělat ke každému kočárku. Já ho vozím za starší trojkombinací Deltim Travel a za Peg Perego A3. Kamarádka ho tady měla připnutý za nějakým starším „chalupářským“ kočárkem, ale doma ho určitě vozím za něčím moderním. Syn se zaklánět nemusí. Jsou tam tuším tři možnosti nastavení délky té „upínací tyče“ ke kočárku. My jsme moc spokojení a Honzík na něm jezdí moc rád. Samozřejmě, že ideální terén by pro skate byl rovný terén, cesta, chodník.. Nic z toho tu nemáme. Bydlíme na samotě u lesa - cesta samý kámen, rozbitý asfalt, tráva… v zimě jsem jezdila dokonce ve sněhu. Jde to sice hůře, ale jde to. Závěrečná fáze naší cesty zpět k domu je vždy minimálně 1,5 km do kopce.....tahat těch 40 kg je docela dobrý tělocvik
. To už sem ale nepatři.. ![]()
Dobrý den prosím Vás mohla by jste mi vyfotit upevnění stupátka k e konstrukci kočárku? Moc děkuji předem. ![]()