Styk otce s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
4.4.14 17:34

@Klaudinka88 pokud je mezi styky rozdíl 4 dnů tak je to 50/50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
4.4.14 17:39

Tak je tam pořád naděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.4.14 07:16

...

@Klaudinka88 píše:
No, to je právě to…Říkal, ze neví jak a co bude, když se ukáže, ze otcem není. Sám říkal, ze uvažuje nad vsema moznostma, ale dopředu se nedokaze vyjádřit, což chápu.

No, celkem s jistotou se dá říct, že ty možnosti jsou jenom dvě …

@Klaudinka88 píše:
Hrozné je, že jsem to řekla svému dr a ten mi řekl, že jsem blbá, když jsem řekla pravdu svému příteli, že jsem si to měla vzít do hrobu…Že by se na to třeba vůbec nemuselo přijít..

No jo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.4.14 07:17

...

@Klaudinka88 píše:
Jeden, který doufá, ale dle mě je tam pravděpodobnost malá…

No a co ty testy prostě nešíst a vyhodit do koše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.4.14 07:33

Je jasné ze možnosti jsou dvě, ale nechám to na něm. Mohl me hned kopnout do dupy ale neudělal to a čeká.

A s těmi výsledky.. To bych je taky nemusela dělat, nemusela jsem nic říkat a mohl si myslet ze je vše jak ma byt, ale to jsem nedokázala. Takže těžko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.4.14 07:39

...

@Klaudinka88 píše:
Je jasné ze možnosti jsou dvě, ale nechám to na něm. Mohl me hned kopnout do dupy ale neudělal to a čeká.
Co je to dupa?
@Klaudinka88 píše:
A s těmi výsledky.. To bych je taky nemusela dělat, nemusela jsem nic říkat a mohl si myslet ze je vše jak ma byt, ale to jsem nedokázala. Takže těžko..

No to mohla, anebo nemusela, ale to už nejde vzít zpět. Ale o věcech budoucích se rozhodovat dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.4.14 07:51

Dupa je prdel.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.4.14 07:52

...

Jsem obohacen do konce života… nelze zapomenout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.4.14 08:02

Tak já to používám běžně, myslela jsem, že to zná každý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.4.14 08:05

A k těm výsledkům…On si nezasloužil už to, co jsem udělala a myslím, že si zaslouží znát pravdu, ikdyž vím jaké to bude mít následky.
Alespoň se ktomu dokážu (když už nic jiného) postavit čelem a on taky. Ne jako ten srab, který se schovává v koutku a doufá, že to nikdy nikomu neřeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.4.14 08:35

...

Není to lehký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.4.14 08:41

Ne to není (ale vím, že si za to můžu sama)..Jen se nemůžu smířit s tím, že opravdu dokáže být někdo takové prase, že se zapírá a jenom namě útočí :?..

Čekání na výsledek testu je děsný, čekám teď už druhý týden a je to to nejhorší, co jsem v životě zažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.4.14 08:47

...

No to věřím.
Vlastně to rozhodne o Vaší budoucnosti, zdá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
5.4.14 08:49
@Klaudinka88 píše:
Ne to není (ale vím, že si za to můžu sama)..Jen se nemůžu smířit s tím, že opravdu dokáže být někdo takové prase, že se zapírá a jenom namě útočí :?..Čekání na výsledek testu je děsný, čekám teď už druhý týden a je to to nejhorší, co jsem v životě zažila…

milence neřeš a buď ráda, že máš možnost ho nezvat do svého života. Tak v plánu měl asi nezávazný sex, to se s těhotenstvím a otcovstvím dost kříží. Na nezávazný sex člověk přece nemusí mít skvělý charakter, tak moc nerozumím v čem je to překvapení. Prostě ohrožuješ jeho pohodu, tak se brání, jak umí.

Čekání na jakékoliv výsledky, které zásadně ovlivní život nebo zdraví je nekonečné, to chápu.

Ty výsledky do koše fakt neházej, teď už ne. Je to dobrý, žes to řekla, možná ne teď pro Tebe ale pro budoucnost určitě, pro dítě, pro otce i pro Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
5.4.14 08:49

Přesně tak…myslela jsem, že se na to člověk může alespon nějakpřipravit, ale nedá se na to připravit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna