Styk otce s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
31.8.14 22:48

Někteří tatínci jsou opravdu zvláštní :roll:. Mě dnes dcery otec volal /neviděl ji asi měsíc/,že jí přiveze nějaké oblečení. Jsem si říkala, co to zas bude za starý hadry :D. Ovšem to co přivezl, mi doslova vyrazilo dech :
Asi 3 bundy, z toho 2 teplé zimní, oteplovačky a 2 mikiny. V docela pěkném stavu, na ven by se to i hodilo, ale mělo to bohužel jeden háček -teda spíš hák :mrgreen:. Ty věci byly tak na 12-leté dítě -dcerka nemá ani polovinu :cert:. Jsem nevěděla jestli se mám smát nebo brečet :,(. Tak to prej můžu vyhodit jestli se mi to nehodí…no snad si nemyslí, že to budu skladovat 10let ve sklepě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.14 22:49

@zichisek Syn hodně pije, je potřeba ho častěji přebalovat. Dostal 20ks plen s oznámením, že to jsou poslední plenky ode mne, že další ať už obstará sám. Myslím, že na to měl dost času… Ale to už odbíháme od tématu…

• Citovat
  • Upravit
4542
31.8.14 22:49

No, já jen upozorňuju, aby ses nedivila, kdyby pak chtěl syna do střídavky a soud tak fakt rozhodl - dnes je to čím dál běžnější. Já bych se asi snažila o domluvu, co to jde, aby k tomu soudnímu rozhodování dojít nemuselo… ale neznám situaci, může to být fakt všelijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
31.8.14 22:50
@Anonymní píše:
@zichisek On je ale schopný mu nic nedat, pokud to nedám s sebou já. Když jsem nedala s sebou pleny, nezajistil si sám a nepřebalil. :nevim:

Jeho povinností je to, aby měl pro dítě vše potřebné. Toto by mu měl říct i ospod. V praxi jsem se ale setkala s tím, že mu to ospod otci řekl, ale matce současně sdělil, aby mu pro jistotu vše nabalila. A to ta matka bydlela na azyláku a do kapsy díky tomu měla hodně hluboko. Po mně zase chtěl ex, abych mu děcka nabalila na týden. Po týdnu mi dovezl tašku špinavých hader. :cert:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
31.8.14 22:51
@Anonymní píše:
@zichisek Syn hodně pije, je potřeba ho častěji přebalovat. Dostal 20ks plen s oznámením, že to jsou poslední plenky ode mne, že další ať už obstará sám. Myslím, že na to měl dost času… Ale to už odbíháme od tématu…

JAsně…Já osobně bych si vše nechala stanovit soudem, je to taková pojistka, než něco řešit „per huba“. I kdyby jen naplánování aktitivit. Potom budeš ty ta špatná, že mu nechceš dávat dítě, když se vám to zrovna nebude hodit, protože máte program. A rovnou bych tam nechala uvést to s těma věcma :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.14 22:54

@fialína Střídavá péče nehrozí, to vím. A nejsem si ani jistá, jestli by mu to nějaký soudce odklepl s ohledem na důvody, které způsobily rozchod. Tak k tomu soudu mě začíná tlačit už i OSPOD, i když já od soudu nic nepotřebuji…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.14 22:58

@zichisek A to je právě oč tu běží… Mě nevadí to, že by se měl více vídat se synem. Já bych to ale chtěla mít potvrzené soudem. Když mu tohle řeknu (že nebude dohoda přes OSPOD, ale ať si podá návrh, že já ale nemám s rozšířením styku problém), hned je oheň na střeše, já jsem ta špatná, ta nejhorší a že on když to už dá k soudu, tak bude chtít mnohem víc… :zed: Já jsem po těhle řečech doposud raději přistoupila na dohodu přes OSPOD…

• Citovat
  • Upravit
864
1.9.14 07:14
@Anonymní píše:
@zichisek A to je právě oč tu běží… Mě nevadí to, že by se měl více vídat se synem. Já bych to ale chtěla mít potvrzené soudem. Když mu tohle řeknu (že nebude dohoda přes OSPOD, ale ať si podá návrh, že já ale nemám s rozšířením styku problém), hned je oheň na střeše, já jsem ta špatná, ta nejhorší a že on když to už dá k soudu, tak bude chtít mnohem víc… :zed: Já jsem po těhle řečech doposud raději přistoupila na dohodu přes OSPOD…

já bych nechala dohodu potvrdit soudem, pokud jsou takové opakované problémy, pokud dohoda možná není nastupuje soud. Máme soudně řešený styk a vyplatí se to, už se není o čem dohadovat a hlavně se tomu můžu přizpůsobit, prázdniny atd. Otec se tedy dovalil s takovým návrhem, že i dámy z OSPODu dělaly takhle 8o :roll: :roll: a to furt bylo právo otce, právo otce. No tak jsem nabídla ještě širší styk a bylo, začal před soudem couvat ještě víc, že tolik zas ne. Bylo to jen divadlo kvůli výživnému. To že po dobu pobytu dítě zajistí je samozřejmost, poměr péče je zahrnut ve výměře výživného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.10.14 19:08

NO JÁ PLATÍM ŘÁDNĚ -ÚTRŽKY MÁM MALEJ BYDLÍ 7 KM ODE, NE A BEJVALÁ ANI H…Mám na soudu rok žádost o úpravu styku a nic se neděje, malého mi nedává, vymlouvá se jak je rok dlouhejj-do toho chce abych se zbavil otcovství :roll: takže asi tak no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.10.14 19:11

@Karel1984 kecy z kleci, že je to na soudě rok a nedává ti ho. dej si žádost o předběžko a máš to do 3 dnů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.10.14 19:18

Hm tak sme měli již 2 stání a nebožka se z důvodu nemoci nemohla dostavit bo ona je na tom špatně, malej marodí a jeho prej nemá kdo hlídat, do toho máme chodit do PPP na návštěvy a nebožka se tomu vyhejbá jak čert kříži ale pozor pokud není ukončena jedna věc-předběžko mi smetou ze stolu.Na soudě mám žádost od 25.9.2013 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.10.14 19:20

Ale jakomile by nebožka zažádala zvýšení alíků hned by se dostavila-bohužel já to mám trochu jinak než ostatní pánové bo mám asis.styk v PPP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.10.14 19:21

@Karel1984 no a soud nerozhodl? když jste měli 2 stání, tak už se něco muselo dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.10.14 19:22

@Karel1984 :mrgreen: takže bylo rozhodnuto, dítě je v její péči a ty máš asistovaný styk a využíváš toho asistovaného styku? a pročpak máš asistovaný? :think: ten se nedává jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
29.10.14 19:22

@Karel1984
a PPP neposílá zprávy soudu o průběhu asistovaného styku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna