Styk otce s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23964
9.11.15 19:15

Zkus se s ním dohodnout. Pokud nebude souhlasit, tak jen zkusit lístky prodat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102687
9.11.15 19:16
@Anonymní píše:
@Everyone je to posledni vikend v mesici ne tento

Ani tak to není extra brzo, když to víš od června, ale alespoň bych to začala řešit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
9.11.15 19:18
@Anonymní píše:
@Everyone je to posledni vikend v mesici ne tento

Už vidím, změnila jsem to. Ale přesto. Lístky máš koupené půl roku.
Okamžitě po koupi jsi to měla dát vědět ex. Aby jsi byla krytá a měla jistotu.

Prohození víkendů si dost dobře nedovedu představit, jak by to fungovalo v praxi. Vychází mi z toho že buď by ji měl ex pak 3 týdny v kuse a nebo by ji naopak neměl.

Už jsi mu to řekla?

• Citovat
  • Upravit
33039
9.11.15 19:19
@Anonymní píše:
No ja je koupila uz v cervnu a nedoslo mi nejaky pocitani týdnů, proste je to ted na nic, kdyz mu to reknu a on nebude souhlasit tak prostě uz nic neudelam.. A kdyz mu reknu ze mu dam nahradni vikend, urcite by se cely rozhazelo co se tyce vanoc atd, ja nevim no :roll:

Prostě to proberte a dohodnete se.
Nejste od sebe dlouho co? Já teda cokoliv co plánuju napřed srovnám s diářem a řeknu si, zda to stojí za výměnu nebo ne. Mockrat za rok to není.
Když tak to nemusíte nahrazovat, ale zas jindy vyhovis ty. Nebo pokud to jde vzdalenostne, vzala bych si ji jen na akci a vrátila otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
9.11.15 19:21

@Everyone prohození funguje tak, že ona by byla s malou teď o víkendu, další víkend kdy je akce, a další dva víkendy by měl otec. A pak by zas najeli na sudý lichý. U nás to teď bylo kvůli podzimním prazdninam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102687
9.11.15 19:23
@Everyone píše:
Prohození víkendů si dost dobře nedovedu představit, jak by to fungovalo v praxi. Vychází mi z toho že buď by ji měl ex pak 3 týdny v kuse a nebo by ji naopak neměl.

Jednoduché, 2× za sebou ji bude mít otec a pak 2× zakladatelka, ne? Tedy teď i za týden otec a pak na show a týden po ní matka, vyřešeno a ani to nijak neovlivní střídání dál a na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
9.11.15 19:28

Ano, neovlivní, matka ji bude mít zase 12-13.12.a to už pak bude zas klasické střídání sudý lichý. Vánoční plány to nezasáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
9.11.15 19:31

Jo, anebo tak. Dát otci už tento víkend a budou to mít srovnané o týden dřív.
Když se chce, tak to jde. A funguje to úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.11.15 19:37

Deti ted byly u otce, pristi vikend jsou u me, otec se zeptal, zda je muze v sobotu odpol vzit plavat. Tak stravi sobotni odpoledne s nim a zbytek vikendu se mnou.
Neslo by jen dite vyzvednout u exe, vzit na tu akci a zase ji odevzdat?
Kdyby nechtel pristoupit na prohazovani vikendu, muze uz mit neco naplanovano na ten bez dcery :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
9.11.15 19:39

Tak mi když si prohazujeme víkendy. Tak nenahrazujeme, jen si prohodíme sudý a lichý víkend. My ale nemáme dané víkendy, ale dohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
9.11.15 19:46
@Bibi239 píše:
Deti ted byly u otce, pristi vikend jsou u me, otec se zeptal, zda je muze v sobotu odpol vzit plavat. Tak stravi sobotni odpoledne s nim a zbytek vikendu se mnou.
Neslo by jen dite vyzvednout u exe, vzit na tu akci a zase ji odevzdat?
Kdyby nechtel pristoupit na prohazovani vikendu, muze uz mit neco naplanovano na ten bez dcery :nevim:

Tohle se mi zdá jako nejlepší nápad. Bez prohazování víkednů, vzít si dceru jen na pár hodin od ex. A na oplátku mu nabídnout to samé.

• Citovat
  • Upravit
69235
9.11.15 19:48

No, tak mu to řekni, že jí bude mít tenhle týden a příští týden, pak ty a ty. Že si jen prohodíte ten víkend.

Pokud nebude souhlasit, tak jste z jednoho města? Tak mu řekni, že si pro ni dojedeš před tím, a po skončení mu ji zase vrátíš. Pokud nebude souhlasit, ani na jedno ani na druhé, je to naschvál, dceru bych mu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.15 20:03

Nabidla jsem bud to s temi víkendy, 2× on 2× ja a nebo na par hodin sobotu, ze on si ji pak vezme ne v 6 ale drive.. Cekam co napíše

• Citovat
  • Upravit
340
9.11.15 20:08
@terinka4444 píše:
No, tak mu to řekni, že jí bude mít tenhle týden a příští týden, pak ty a ty. Že si jen prohodíte ten víkend.Pokud nebude souhlasit, tak jste z jednoho města? Tak mu řekni, že si pro ni dojedeš před tím, a po skončení mu ji zase vrátíš. Pokud nebude souhlasit, ani na jedno ani na druhé, je to naschvál, dceru bych mu nedala.

A variantu, že už má taky nějaký plán, máš kde? Jak to myslíš, že „dceru bych mu nedala“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
9.11.15 20:11
@Anonymní píše:
Nabidla jsem bud to s temi víkendy, 2× on 2× ja a nebo na par hodin sobotu, ze on si ji pak vezme ne v 6 ale drive.. Cekam co napíše

Snad si něco z toho vybere.
Ale poučení pro příště, tyhle věci se řeší hned, ne až to hoří, což sotva 14 dní předem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna