Styk otce s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.15 22:04

Tak jsme se dohodli prohozenim vikendu.. Naštěstí :)

• Citovat
  • Upravit
33042
9.11.15 22:07
@Anonymní píše:

paráda :hug:
Příště radši přemýšlej dopředu s kalendářem, ať se nestresuješ. Ale super, že to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.11.15 22:19
@Anonymní píše:

paráda, super, mám radost :mrgreen: užijte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.15 06:57
@Anonymní píše:
Mam takove dilema a nevim jak se rozhodnout. Tento vikend jde dcera k otci, dalsi je u me a ten dalsi, to je o co tu jde.. Zrovna ma byt ledni show a ja listky koupila uz v létě a prostr na ten vikend ma byt u otce.. Nevim jak to zed vyresit, stalo to nemaly penize, s otcem je dohoda jak kdy, dle jeho momentální nálady. Mam mu rict ze tam jdeme a zkusiz se dohodnout na jiny vikend, ze by ji mel 2vikendy a pak zas dle plánu, ale myslim, ze by se tim posunuli vsechny tydny a misto lichych by ji mel sude. No a taky muze rict ne a ja utratila 3tisice a k tomu nic nebude. Nebo mam proste rict, ze je nemocna v patek a hotovo.. Co byste na mem miste delali

nelhala bych, řekla bych pravdu - máme už dlouho lístky, až teď mi došlo, že to blbě vychází, prostimTě, prohodíme si další víkend, jo? a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
10.11.15 08:17

Nebo mam proste rict, ze je nemocna v patek a hotovo..
:roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: pokuty na vás, ženský, dítě není váš majetek :zed: :zed: zvlášť když blbost je na straně, která mohla, ale si nespočítala, kdy bude sudý/lichý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.11.15 08:51
@ondrej190 píše:
Nebo mam proste rict, ze je nemocna v patek a hotovo.. :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: pokuty na vás, ženský, dítě není váš majetek :zed: :zed: zvlášť když blbost je na straně, která mohla, ale si nespočítala, kdy bude sudý/lichý týden.

Zakladatelka už psala, že se dohodli. Ale jinak souhlas, některý ženský, než aby otevřely pusu a zeptaly se, vymýšlí lži a kličky, tím zhoršují vztahy a pak už to jede na obou stranách… Bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33042
10.11.15 08:56

No a pak si otec dítě nevyzvedne, nebo na poslední chvíli napíše že přijde až druhý den, že něco má..a můžou si podat ruce. :zed:
Ale to je o lidech, charakteru a jak jim jde o dítě. Bohužel tyhle případy pak vrhají špatné světlo i na ty ostatní, pausalizovani není dobré. Ale vidím kde to vzniklo. Tohle myšlení nechápu, přijde mi dětinské. Lhát místo se snažit domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
10.11.15 09:39

@andelka83 druhý den už dítě nemusíš dát, když je daný rozsudek :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
33042
10.11.15 09:41

@Kobea a pak otec dělá zle, že bráníš styku s dítětem. :zed:
Prostě jsou to zbytečné komplikace, kdyby se všichni chovali dospěle, tak je o hodně problémů méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 10:56

Potrebuji radu s byvalym spolu nejsme pres 2 mesice, nikdy na syna nicim neprispel, odmital nam vydat nase veci, musela jsem synovi vse koupit znovu, nocnik, postylku, nejake obleceni, postupem casu jsem si neco vydobyla kocar, obleceni..nikdy za nim neprijel, pokazde mel nejakou vymluvu, syna mel u sebe pouze jednou a to kdyz si ho jeho matka(s kterou nemam zadny problem a syna ji rada pujcuji)pujcila na vikend a prijezla mu ho.Pote jsem se dozvedela ze kdyz tam byl muj syn, spal tam i jeho kamos, fetak ktery je hiv pozitivni, nemam nic proti tomu ze je nemocny, ale kdyz ho tam ma, ma se mu venovat, dokazu si predstavit jak to tam probihalo :,( pote kdyz ho chtel jsem jela take, i kdyz to vedel predem mel tam binec, prazdne flasky, panaky atd nakup a vse jsem platila ja! nepruju si aby ho mel a kdyz ne pres noc, muzu to? uz jsem podala zadost o svereni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
11.11.15 10:59

Pokud by nechaval pres noc HIV pozitivniho fetaka, urcite bych mu dite nedala.. To je sila, hlasila bych to na soc.. A jinak, tata maleho nefetuje, nebo neco takoveho, kdyz se s temito lidmi styka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 11:40

Hodne pije po byte byli prazdne flasky a kouri travu, proto to nechci on mi neustale necim vyhrozuje, odmitla jsem mu ho dat a on byl sprosty a psal ze v patek si pro nej proste prijede, newim co mam delat, byva agresivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 11:49

Resila jsem na na peci o dite, kde se ho jenom zeptali jestli bere drogy, on rekl ne a to je vse, to me pani rekla ze mu syna zakazovat nemam a ze mu mam psat co se synem je, coz delam, ale na otazku ze pokud se ja zeptam jak se syn ma kdyz ho mel u sebe mi odpovedel a co je ti do toho??!! My odpovedela ze pokud ho ma pres vikend nemusim vedet jak mu je???tak kde to jsme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 11:52

Zitra si pro nej jede na vikend a chce abych mu vydala kocar a sedacku pry si mam koupit svoje, uz mi odmitl dal postylku tak jsem si ji musela znovu koupit! kocar kupovali nasi ale on me stejne neustale vyhrozuje…nema prece pravo synovi nic brat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.12.15 10:29

Dobrý den, jsem rozvedený z manž. mám dvě děti( 6 a 10 let ) ve své péči. Manželka je těžká alkoholička která se nechce léčit. Problém je v tom, že styk má upravený na 1× za 14 dní na víkend a pro děti si často přichází opilá. Chci vědět jestli ji musím děti předat, neb jak a kde se mám vůbec bránit abych ji ty děti dát nemusel. Nechci aby děti museli vídat svou opilou agresivní matku ( toho si užily až dost ). Policie, kterou jsem jednou volal mi sdělila, že to řešit nebude a mám si to vyřešit soudně…jenže pokud dám podmět k soudu tak ten bude nejdřív za rok. Na sociálce mi připadne, že to řešit nechtějí. Já potřebuji prokázat a dokázat, že si děti přebírá opilá, jenže o víkendu nikdo kompetentní nepřijede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna