Styk s vnoučaty

Anonymní
6.3.20 19:12

Styk s vnoucaty

Ahoj, chci se zeptat, babicka chce vidat nase dite 1× za 3 mesice 3 hodiny. Jinak nema cas. Myslite, ze to dite k ni bude mit nejaky vztah? Ted jsou mu 4 mesice. Ja si myslim, ze ikdyz povyroste, tak zadny vztah k ni mit nebude, bude pro nej cizi. Anebo si myslite, ze jak bude rust, bude ji brat i tak jako babicku ke ktere bude rad jezdit? Diky za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
6.3.20 19:14

Moje děti vidí babičku tak 3-4× do roka a vztah k ní mají moc krásný. Moc se na ní těší. Pokud máš takovou babičku, která má zájem o vnouče, jednoznačně tento zájem podporuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
6.3.20 19:18

Čili máš dojem, že nemá cenu k ní dítě dávat vůbec, když si stejně žádný vztah neudělají? To je podle mě blbost :nevim: Samozřejmě, že ji bude brát jako babičku, jak jinak by ji měl brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 19:21

Tak v nejake jine diskuzi jsem vycetla, ze maminku ktera zase chtela toto kvuli zle tchyni, jine uzivatelky lyncovali, ze se zblaznila, ze nebude mit dite k babicce zadny vztah. Tak me to trochu znejistilo. Aby treba syn sel k babi na noc, vikend nebo tak, kdyz se uvidi tak malo. Jen jsem se ptala, ja s timto zkusenost nemam.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.3.20 19:22

Ano, samozřejmě že bude mít k babičce vztah. Dost podstatná část se ho utvoří podle tvého vztahu k ní a podle toho jak o ní budete mluvit.

Ona je to tchyně a ty jí ho dávat nechceš, vid? To je ale tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22554
6.3.20 19:24

Je to zoufale malo, ale lepsi nez nic. Prijde mi zvlastni to takto urcovat, zni to jako kdyby to bylo rozhodnuti soudu. Treba si to casem rozmysli a bude chtit casteji. Nebo bude alespon volat, posilat balicky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.3.20 19:39

My máme dvě babičky. Jedna v důchodu a druhá pracovně dost vytížená. Děti preferují tu v důchodu protože má na ně čas. Ale jsou malé takže ještě z toho nemají rozum. Jinak mi to přijde žalostně málo. Aspoň jednou tydně kdyby se ukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
6.3.20 19:41

Jsou rodiny, ktere od sebe bydli treba pres celou republiku, takze se prarodice s vnoucaty opravdu vidaji jen 2× do roka. Ale porad jsou to prarodice a vnoucata. Vztahy byvaji ruzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 19:41

@Ivaina1417 no prave u nas je to stejne…tak jsem si rikala, aby k jedne nechtel a u druhe byl porad, to by me bylo taky lito…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.20 19:44

@Ou proc hned rypes? Rypaly tady nepotrebuju. Kdyby to bylo jak jsi napsala ty, tak nebudu psat na emimino a proste ji ho nedam a hotovo a nepotrebuju se o tom s nikym radit. Ptala jsem se na nazory na tento styk protoze jak jsem psala, zkusenost nemam, ja u babicek byla co 14dni.

• Citovat
  • Upravit
19
6.3.20 19:47

U nás to tak je. Pětiletý s pracující babi nikam nechce když má přijít druhá babi v ten samý čas tak chce byt s ní. Každý dítě bude radši s babi kterou vidí častěji a která si s ním hraje na policajty :) myslím že to hraní si s nima dělá víc než to jak často se s babi vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 19:54

@Ivaina1417 tak to ona ikdyz bude jezdit tak malo, tak zase si s nim hrat bude, to jo..ona se mu cely cas u nas věnovala…jen jsem si predstavila sebe a me by se k babi co vidim jednou za ctvrt roku asi moc nechtelo, tak snad to bude dobre..

• Citovat
  • Upravit
19
6.3.20 19:58

Jo děcka jsou nadšený když babička vymyslí nějakou blbinu. Pokud se bude dítku věnovat tak myslím že to bude v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.3.20 20:02
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, babicka chce vidat nase dite 1× za 3 mesice 3 hodiny. Jinak nema cas. Myslite, ze to dite k ni bude mit nejaky vztah? Ted jsou mu 4 mesice. Ja si myslim, ze ikdyz povyroste, tak zadny vztah k ni mit nebude, bude pro nej cizi. Anebo si myslite, ze jak bude rust, bude ji brat i tak jako babicku ke ktere bude rad jezdit? Diky za nazory.

Je to málo na to si utvořit nějaký vztah…můj syn rok a půl starý když nevidí babičku 14dni tak se k ní pak ani moc nemá, děti v takto málem věku potřebuji větší pravidelnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.3.20 20:07

Tak snad se bude babi snažit vidět to malý častěji. Ty malinký to berou jinak ale náš pětileťák už má rozum a ted to babičce vyčítal že k nám vůbec nechodí. Tohle bych od vnuka slyšet nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová