Subtilní končetiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
18.3.24 16:50

Subtilní končetiny

Ahojky. Chtěla bych se zeptat zdali nemáte některá zkušenost s následujícím. Ve čtvrtek jsem byla u lékáře v 35+5 týdnu těhotenství. Dělal mi ultrazvuk a najednou mi povídá, že je miminko takové hubené, takové prej subtilní. Odhad váhy 2490g. Do zprávy mi pak napsal subtilní končetiny. Našla jsem, že je to prostě jako hubený. Já na to od té doby musím furt myslet. To je ten odhad opravdu tak malý. Nebo co to znamená? On mi říkal, že se nemám ničeho bát, že si to tam napsal jen tak pro sebe. Ale zvýraznil to. Zítra jdu do porodnice na prohlídku. Jenže já na to od té doby musím furt myslet a mám nějak strach. Tak nemáte některá zkušenost s třeba podobným odhadem váhy v tomto týdnu. Nebo s tím pojmenováním subtilní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41757
18.3.24 17:15
@Luckys56 píše: Více

Subtilní je drobný, útlý, jemný. Prostě typ člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
18.3.24 17:20

Klíííd, holky se narodily v 1,3kg a 2,4 kg a vše dohnaly, zvládly, s Vojtovkou atd,
u vás máte ještě čas, s touhle váhou se děti rodí poměrně běžně a ty ještě vůbec nejsi na konci, aspoň nebude tlustej ;) že bude dítko drobnější není na škodu, mj. i třeba snazší porod nebo lepší pohyblivost dítěte, fakt se nestresuj :srdce: věř, že bude vše OK
a jinak jsou i děti, co nižší porodní váhu třeba v roce dohnaly až moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.3.24 17:27

Přidávám se, buď v klidu! Odhad váhy není nijak malý, a pořád je to jen odhad. Mně se dítě lišilo s váhou skoro o kilo (!!!) než byl poslední utz odhad. Děťátko je v pořádku, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí