Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:Zajít na kožní…tam ti poradí nejlépe…já používám indulonu.Pro mě nejlepší
Přeji hezký den. Již delší dobu mě trápí suchý obličej a dlaně, začala jsem se mazat čistou vazelínou a moc to teda nepomáhá, pitný režim také dodržují. Nevíte, čím by to mohlo být? Muže mi chybět něco v těle?
Pocitem suchých rukou to u mne začalo okolo deseti let. Postupem pár let jsem se musela začít promašťovat celá. Najít to „nej“ na promazávání chvíli trvá a u každého se liší. Momentálně u mne funguje excipial, modrá indulona, dove a trixo-lind.
Jinak zmíněná kožní, byla jsem jednou před 25-ti lety, doporučila excipial a promazávat.
Hodně pít vodu, to je základ. Jinak do vany s teplou vodou 2-3 lžíce soli z mrtvého moře (DM drogerka). Tu sůl si nejprve v hodně teplé vodě bokem rozpustit a pak to tam nalít. 15minut namáčet, pak opláchnout čistou vodou a namazat dexeryl krém.
Přeji hezký den. Již delší dobu mě trápí suchý obličej a dlaně, začala jsem se mazat čistou vazelínou a moc to teda nepomáhá, pitný režim také dodržují. Nevíte, čím by to mohlo být? Muže mi chybět něco v těle?