Suchý kašel u tříměsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
8.2.11 21:00

Suchý kašel u tříměsíčního

Ahoj maminy, prosím o rychlé rady. Naše mimčo (3 měsíce) má suchý kašel. Trochu začala kašlat včera večer, ale pak spala až do 4 ráno - to pak ale nemohla usnout, pořád ji to dráždilo. Dnes před den dobré, jen výjimečně zakašlala, ale teď šla spát a zase ji to bere - zatím kašle ze spaní. Teplotu nemá, rýmu takovou pidi. Jak přežít noc? Zítra teda asi k MUDr., že? - i když v ordinaci jí nezakašle, jestli to bude jako dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1556
8.2.11 21:36

Nemáte doma suchý vzduch? Zkusila bych hodně vyvětrat, dát na topení nebo na postýlku mokrý ručníky, nebo pustit zvlhčovač, pokud máte. Kdyby měla regulérní kašel, kašlala by i přes den. Mě se navíc osvědčilo stříknout Eucasol od Justu do vzduchu nebo eucalyptus do aromalampy.
Tak držím palce, je ještě maličká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.2.11 21:51

Ahoj, nám je 3,5m. V neděli jsem kašel snad doléčili :-)
Malá měla taky suchý kašel. Kašlala málokrát za den, ale zato docela hnusně, úplně jakoby sípala/štěkala. No hnus. A taky hlavně večer a ráno, přes den fakt jen 2-3. A taky měla trochu rýmečku, nic jí z nosánku neteklo, ale trochu jí tam bublalo.
Byli jsem u dr. na 3m prohlídce, tak jsem jí to říkala, ona, že na poslechu nic nemá. Dcerka pak „naštěstí“ na konci prohlídky začala kašlat. Tak dr říkala: nojo opravdu kašle (asi bych si to vymýšlela :roll: ).

No k věci. Dala nám Prospan břečťanový sirup, 2,5ml 2×denně. A do nosánku Physiomer (mořskou vodu). :mavam:
Malá přestala kašlat až po 10dnech, tak nevím, jestli sirup pomohl nebo to přestalo samo. Jo a po pár dnech se jí kašel změnil na takový ten vlhký. Sirup jsem dávala lžičkou, asi po 2dnech se to naučila papat a ke konci už otvírala pusinku a krásně baštila. to bylo rozkošný

Tak přejeme ať se brzo uzdravíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+