Moluska - jak na ně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.2.11 20:39

Moluska

Ahoj,prosím poradte co s moluskama????

Syn je ma z plavani a bojujeme s nima od zacatku prosince!!!

Ted uz mesic bereme homeo: Dulcamara 9ch a nic..

Zkouseli jsme infectodell a des a bes… Jenik plakal, az se klepal… tak jsem to zahodila.

Nechci nic,co by ho bolelo…

Nejhorsi je,ze se mrchy mnozej a ma jich uz fakt hodne.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10665
8.2.11 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
8.2.11 20:51

Náš prcek je měl někdy okolo půl roku věku taky z plavání, ale tak maximálně 10 kusů na zadečku. Nejdříve jsem dostala od doktorky jakousi tekutinu, kterou se to jakoby vypalovalo, ale to nechávalo malé jizvičky, tak jsem nakonec zvolila svou metodu: prostě jsem potřela Betadinem, vymáčkla nehtama a zase potřela Betadinem. A měli jsme pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
8.2.11 20:52

Ještě bych dodala, že mému nejmladšímu pomohl ten Betadine. Opravdu mu všechna moluska zmizela a od té doby…zhruba 4-5 měsíců… máme klid. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.11 20:56

Kdyz on si na to nenecha sahnout…takze vymackavani nehrozi..

A ten betadine, mast???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
8.2.11 21:02

My tedy jen desinfikovali Betadinem vodičkou, ale prý funguje potírání Betadinem mastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.11 21:04

jojojo, to chci vyzkouset…

Betadine vodicka bude stipat…ta mast by nemusela..

Zitra mazu do lekarny,tak nakoupim tu mast a jeste jednou homeo a moluska treste se!!!
Uz jsme z toho fakt zoufali a to jdeme v patek na kontrolu na kozni, jsem zvedava,co nam rekne primarka..kdyz to ma 4× horsi,nez pred mesicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
8.2.11 21:04
maCZeška píše:
Kdyz on si na to nenecha sahnout…takze vymackavani nehrozi..A ten betadine, mast???

Jj, ta mastička, ta nám fakt pomohla. V klidu se nechal namazat, nic ho nebolelo, po čase.....za 2-3 týdny…začaly samy odumírat. A jak už jsem psala, máme už nějakou dobu opravdu klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
8.2.11 21:11

Tak moje dcera je taky jeden čas měla a na kožním jí to vždy seškrábli tou lžičkou, moc jich neměla. Teď chodí na bazen a zrovna dnes jsme našly 4 potvory, tak jsem to vymáčkla nehtama, použila desinfekci a po té namazala framikoinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
8.2.11 21:39

ahoj, u nás taky vymačkávání nehrozilo, nenechala na sebe šáhnout, kopala kolem sebe. Homeopatika Dulcamara nám taky nezabraly. Nakonec zabralo Thuja 30CH, jednu dávku (5 kuliček vložit pod jazyk nebo malým dětem rozpustit do trošky vody) každých 12 hodin, podat celkem jen 3×. Mělo by to zabrat za 2 týdny až měsíc, nám to zabralo po cca 3 týdnech. Vyčetla jsem to v knížce Homeopatika pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
8.2.11 21:45

Ahoj s Moluskama jsme u syna tak bojovali, absolvovali seškrabování na kožním, blbli s napichováním a potíráním Betadinem a nic !!

Pak jsme zkusili mastičku Molusan a po Moluskách ani stopy. Vřele doporučuji z osobní zkušenosti !
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
8.2.11 22:33

Mrkni sem, léčila jsem 3 týdny.

https://www.emimino.cz/…luska-28228/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
9.2.11 11:50

My jsme si je taky donesli z plavání. Vymačkávali jsme, vždy jsem ho na dvě ukacela. Neměl jich moc, asi dvacet. Potírali jsme betadinem a tea tree oilem.
Na pár posledních jsme koupili infecto dell /či jak se to píše/ a jsou pryč.

Prý je dobré zařadit do jídelníčku česnek. Takže jsem vařila česnečku, topinky. Jestli to napomohlo nevím. Plavat zas chodím a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
9.2.11 16:23
cancerka píše:
Mrkni sem, léčila jsem 3 týdny.https://www.emimino.cz/…luska-28228/

Ahoj, tohle jsme delali take, nam nezabralo… :cry: bohuzel.

Az pozdeji kdyz jsme meli Molusan krem - ten nas Molusek zbavil jedna dve. navic maleho nic nebolelo, parkrat jsme namazali smradlavou mastickou a byl klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.11 18:43
Kik píše:
ahoj, u nás taky vymačkávání nehrozilo, nenechala na sebe šáhnout, kopala kolem sebe. Homeopatika Dulcamara nám taky nezabraly. Nakonec zabralo Thuja 30CH, jednu dávku (5 kuliček vložit pod jazyk nebo malým dětem rozpustit do trošky vody) každých 12 hodin, podat celkem jen 3×. Mělo by to zabrat za 2 týdny až měsíc, nám to zabralo po cca 3 týdnech. Vyčetla jsem to v knížce Homeopatika pro děti.

Zrovna dnes jsem koupila thuyu, jak casto ji mam tedy davat, synovi jsou 2 r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí