Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, měli nebo mají vaše děti molusky?
Jak to řešíte, jak dlouho. Máte fotku jak to vypadá?
Nechceme jít na seškrábání a tak zkoušíme metodu jehla+betadin…ovšem mám pocit, že se objevují nové.
Taky jsem četla, že je potřeba posílit imunitu, ale mě se zdá, že je malá imunní hodně, nebyla v podstatě ještě vůbec nemocná ani chřipku od nás nechytla.
Máte někdo zkušenosti?
Neteř je měla. Vyškrabování nepomohlo,naopak se infekce šířila. Její Mudra jí dala zkusit homeopatickou léčbu. První lék se jmenoval Dulcamara,druhý byl Thuya Occidentalis. Dávkování si nepamatuju, ale ví, že se výsledky se dostavili rychle, molusky s epostupně ztráceli a za pár dní bylo všechno pryč. Pak už se jí nikdy neobjevili.
Hezký večer, u nás byl moluska 2×, pokaždé z bazénu, kde se nejvíce přenáší, chytají se převážně alergiků a ekzematiků, dětí se slabší imunitou.
Nám 100% pomohly homeopatita Dulcamara a Thuya Occidentalis, jsou volně prodejná v lékárně, nebo na objednání. K tomu Imunnal kapky na posílení imunity. Rozhodně je lepší neškrábat, nebo opatrně a potřít genciánkou.
My je chytli taky asi v bazénu, to bylo Davčovi něco málo přes rok. Měl jich pár na rameni a pak několik na zadečku a zadní straně stehen. Nejdříve mi doktorka dala takovou vodičku, tou jsem to mazala a ono to tu molusku vypálilo, ale z toho měl Davča na kůži fleky. Takže když se jich udělalo zase pár, tak jsem je normálně vymáčkla jako beďar nehtama a zamázla betadinem a od té doby byl pokoj.
Alenka je měla na pusince když byla menší,byla jsem s tim u kožní,vypalovaly jí to že prý bradavice,jenže to nezmizelo,byly jsme v Praze na nějaké spešl klinice a tam nám poradily seškrábnout a potřít jodisolem a po tom byl klid,už se jí to nikdy neoběviloDržíme palce ať se brzy ty potvůrky ztratí ![]()
kykousku, patrala jsem a tady nasla, co to je http://www.babyonline.cz/…moluska.html
Tady něco i s fotkama. Pro ty zvědavé a zvídavé. http://bradavice.nazory.cz/
Lidičky a ty homeopatika Dulcamara a Thuya Occidentalis se dávkují jak?
Hledala jsem a prodávají se i různé ředění, tak z toho moc chytrá nejsem.
![]()
Cancerko, já už si to nepamatuju, volala jsem i švagrové, ale ta už to neví také. ![]()
Zkus zavolat na pohotovost nebo zitra ráno Mudře.
Nu ona ma zrovna dovolenou, ale ani tak nevim jestli se vubec homeopatii zabývá.
Něco jsem našla, ale nevím jestli si to troufnu takhle dávkovat sama:
DULCAMARA 9CH
THUYA OCCIDENTALIC 15CH
a asi oboji 2× - 3× denně 3 kuličky
hih
a ted jsem nasla zas tohle davkovani
Dulcamara 9ch 3kulicky rano
thuya occidentalis 9ch 1 kuličku večer
tak teď nevím, které dávkování použít
![]()
tak hledej ještě dál, možná na jiných serverech třeba na babynetu nebo rodině taky něco bude.
ahoj , já jsem našla ještě tohle - (z www.004.cz):
Dulcamara (denně 3 kuličky)
Thuya Occidentalis(3 kuličky jednou týdně)