Moluska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
miriam83
2.1.12 20:39

holky, my vyzkoušely tee trea olejíček, infektodel, verumal, dulcamaru, thuya a zatím nic ted mam z netu objednaný molusan, tak uvidíme. Peněz už člověk vyhozených, kdyby to aspon zabralo, jsme neštastní:-(

• Citovat
  • Upravit
maxmik1
3.1.12 07:11

Ahoj,mám skoro 4letou holčičku a od léta také bojujeme s moluskami. Byly jsme už jednou na výškrabu, brali jsme remasacaps, allivictus, Antivir a Imun od MUDr. Jonáše a nic. Zkusím tedy tu homeopatickou léčbu a také vypichovat, musím to dělat když malá usne, ale přijde mi, že už je na to alergická i ve spánku a hned se probudí. Navíc má dvě kolem očíčka a jednu přímo v tom místě, jak rostou řasy, vůbec nevím, jak se jich zbavit tam. Děkuji za případńou radu.

• Citovat
  • Upravit
petruše08
3.1.12 10:15

Na vypichování pozor,krví se ještě víc rozsévají!

• Citovat
  • Upravit
2977
3.1.12 12:21

Pokud je vydezinfikovaná jehla betadinem a hned po vypíchnutí se moluska potře dezinfekcí,tak je to správně, bez dezinfekce se narušením molusky rozšíří vir do krve a dál do těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iva Voky
4.2.12 09:12

Vítězství nad molusky

Dobrý den.
Chtěla bych poradit všem maminkám, jak na moluska. Trápila nás snad půl roku. Dvakrát nám je seškrábaly, ale stejně se vracela. Pak nám úplnou náhodou poradil náš dětský lékař, ať vyzkoušíme potírat moluska koncentrátem z aloe vera. K tomu jsme užívaly již delší dobu Imuno glukan sirup. Během 14 dnů je po moluskách a já jsem šťastná jako blecha. Opravdu to účinkuje a hlavně bezbolestně. Aloe vera concenrate se dá objednat i přes internet a stojí cca 371 Kč.
S pozdarvem Iva V. :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
1113
4.2.12 09:19

ahoj IVy opravdu to funguje už bojujem dva roky je my fuk kolik to stojí hlavně aby to zabralo. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.2.12 09:24

Prosím na internetu tu firmu nemohu najít napiš my odkaz prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
4.2.12 10:48

Také jsme bojovali s moluskama a hodně dlouho. Nakonec nám pomohl allivictus derma, 3× denně jsem to dcerce stříkala na prdelku a byli pryč během měsíce. Teď se nám po roce vrátili, tak zase stříkáme plus jsem jí koupila i tu tinktutu- 10 kapek denně, je to na obranyschopnost a teď na to dávají i reklamu v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
2.3.12 19:00

ahojky,můj syn je dostal ze školního bazénu loni v březnu.Do té doby jsem to neznala.Vypichovali jsme,byli 1 krát na seškrabu,homeopatika,molusan i allivictus…no pomohlo trochu až to poslední.Měl jich tak 80,zmizely po roce všehcny.Měli jsme 3 měsíce pokoj,syn šel 3 krát na bazén a má na zadku novou.Tak jsem ji vypíchla.Jsem z toho taky na nervy.Čekáme malé za 2 měsíce,nebudu moct se mu s tím rýpat,když pak budu sahat na mimčo…děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.8.12 19:14

Nám pomohl Infectodell. drahý, ale skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
13.8.12 21:44

Nám pomohlo toto http://www.lekarna.cz/molutrex-10ml/ .Bylo to bezbolestné, rychle to slezlo a již neobjevilo :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
15.8.12 17:17

Snad se nebude zlobit jeden výtečný lékař, když zkopíruju jeho návod, jak na moluska:

Moluscum contagiosum je způsobeno poxviry, dají se odlišit tři typy i podle charakteru postižení.
Jde o „self-limited“ onemocnění a při veškeré všemožně různé péči je třeba si uvědomit, že jde o infekci a tedy možnost přenosu, zejména kontaktem.

Kupte si v lékárně iodovou tincturu. Ne Jodisol a podobné specialiter přípravky, ale iodovou tincturu.
Tu vám magistraliter připraví: je to tct iodati..20,0

je to 6% lihový roztok iodu
lékárna by měla umět toto připravit.

Poté jedno moluscum po druhém jemně stlačte, asi tak, jak se snažíte vymačkat uhry :-)), ale mnohem jemněji a poté na rozrušenou čepičky moluska ťukněte štětičkou, namočenou v té tinktuře. A tak postupujet od jednoho ke druhému molusku, až všechny na jedno sezení ošetříte. předpokládám, že je nemá v obličeji.

Poté vyměňujte denně prádlo, ručníky, vše, co používá denně při kontaktu s kůží, nadále sledujet kůži a každé nové moluscum takto ošetřete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.3.13 10:47

Moluska

Holky malá to taky chytla na bazénu.
1. jsme šli k Mudr a ta to bolestiv. odstran.
2. po měsíci se to obj. znova-záda-tak jsem koupila infectodell, občas to štípe, ale rozmn.se to dál krk 1×, a na rameni 2×, teť se mi zdá, že na omak se jí dělají další, ale víc jen zatím nejdou vidět, čtu vaše přísp. Betadine mast nebo desinfekce mačkání-lepení dezinf. a k tomu Dulcamara a současně Thuya 9 či 15,dočetla jsem se i o masti Molusan.
Prosím o rychlou radu, dnes jdu do lékarny děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
9.3.13 11:03
@kachnatto píše:
Holky malá to taky chytla na bazénu.
1. jsme šli k Mudr a ta to bolestiv. odstran.
2. po měsíci se to obj. znova-záda-tak jsem koupila infectodell, občas to štípe, ale rozmn.se to dál krk 1×, a na rameni 2×, teť se mi zdá, že na omak se jí dělají další, ale víc jen zatím nejdou vidět, čtu vaše přísp. Betadine mast nebo desinfekce mačkání-lepení dezinf. a k tomu Dulcamara a současně Thuya 9 či 15,dočetla jsem se i o masti Molusan.
Prosím o rychlou radu, dnes jdu do lékarny děkuji :kytka:

zalezi kolik ji je, Denisce je 1o mesicu, tak ji davam ten molusan a zatim nic :nevim:,vypichovani tez nepomohlo, zkusila bych asi tu tinkturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.3.13 11:13

U nás pomohlo potírat betadine, ale měli jsme jich jen pár. kamarádka strčila do bazénu své dítě s molusky, aniž by jí to bylo trapné nebo varovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí