Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pouzivam od lorealu,co je na nej ted reklama a je fakt super ![]()
Toni&Guy, dražší, ale stačí mi ho min, tím pádem déle vydrzi ![]()
@Korela chocholatá
Já si ho vyrábím doma…, jedlá soda, nebo kukuř. škrob a kvalitní kakao (množství dle odstínu vlasů) a je to ![]()
Děkuji všem.
Koupím si radši dva různý na doporučení od vás a vyzkouším. ![]()
@Zwetta To ale asi nepůjde na úplne blond vlasy
Nějaký tip čím by šlo kakao nahradit? Nebo to funguje i bez nej? Díky za tip!
@Helca83
Jestli to je fakt hodně světlý odstín, tak kakao bych nedávala, ale přidala jen pár kapek nějakého vonného olejíčku a protřepala. Uchovávám v koupelně v dóze, kde jsou ve víčku dírky a na tom je ještě pevné víčko. ![]()
@Helca83
To kakao tam funguje jen jako ztmavovač, jinou funkci nemá, takže být nemusí ![]()
Nejlepší zkušenost mám se Syoss Volume Lift, ale velmi dobré jsou i ty, co prodává DM pod svou značkou Balea. Má i verzi pro světlé vlasy.
@Jeremi píše:
Nejlepší zkušenost mám se Syoss Volume Lift, ale velmi dobré jsou i ty, co prodává DM pod svou značkou Balea. Má i verzi pro světlé vlasy.
Tak to jsi mi udělala radost, Baleu zbožňuju. ![]()
Já „jedu“ starou dobrou klasiku
nic lepšího jsem zatím ještě nenašla.
Ale chce vyzkoušet, co sedne. Baleu miluju, ale suchý šampon šel hned do koše. ![]()
S dovolením se vetru s dotazem. Není ten suchý šampon ve vlasech vidět? Pamatuju ten starý, co používala mamka, když jsem byla holka.Jako vlasy odmastil, ale ve vlasech byl vidět. Jsou ty šampon dnes lepší?
@Mandarinka01 no právě proto nemůžu používat ten klasický, proto si kupuju Batiste na tmavé vlasy, nic není vidět. Pouze naneseš, rozčeš a jdeš ![]()