Sunar 2 nebo Kendamil 2?

Anonymní
24.8.25 11:58

Sunar 2 nebo Kendamil 2?

Moc prosim, jsem uplne nemozna na studovani toho slozeni a co ma v UM vyznam a co moc ne… budeme za chvili menit na pokracovaci UM, a chceme ho kompletne zmenit, po dohode s pediatrem, mala uz basti prikrmy, tak chceme prejit na trochu levnejsi mleko - do ted jela kozi Kendamil ale docela nas to ruinuje jak basti vic :lol: Kazdopadne i bez ohledu na finance chci prejit (a bylo mi doporuceno pediatrem) na kravske mleko, v kozim uz pokracovat nebudeme. Zuzila jsem to tyto dve nleka: Sunar Complex 2 NEBO Kendamil Premium 2. Financni rozdil uz se mi zda nepatrny, tim, ze ten Kendamil delaji i v krabici a je dosypavaci nebo co. Kendamil ma navic nejake to HMO, obe mleka maji ponotucne mleko, nemaji palmac atd…. Kdo tomu rozumite prosim poradte ktere z techto dvou bude kepsi??? :hug: :srdce: :kytka:

Moc dekuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
24.8.25 12:40

To takhle nemůžeš brat, musí to vyhovovat dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.8.25 13:08

Já bych zůstala u Kendamilu. Ale nejvíc stejně záleží na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5955
24.8.25 15:49

Dcera je na Sunaru od narození, starší měla Bebu….
No mně ty mléka přijdou všechny dost podobná, ale důležité je, jak ji to sedne, ikdyž s pokračovacím už takový problém nebývá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
24.8.25 16:19

Dala bych ten Kendamil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 10:18

No me holky slo spis o to, kdyz to stoji cca podobne, co z toho je lepsi znacka? Kendamil? Nebo to navrhujete spis at radsi zustane u znacky ktera TED vyhovuje i pres to ze zmenime kozi na kravske z jednucky na dvojku?

Jasne ze se muze stat, ze ji ani jedno nebude chutnat a odmitne to a budu hledat uplne jinde, nicmene za predpokladu, ze se to nestane, tak proste nevim, co je lepsi, Sunar nebo Kendamil.

• Citovat
  • Upravit
22858
25.8.25 19:00

Zkus si ještě projet RECENZE UM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat