Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já bych zůstala u Kendamilu. Ale nejvíc stejně záleží na dítěti.
Dcera je na Sunaru od narození, starší měla Bebu….
No mně ty mléka přijdou všechny dost podobná, ale důležité je, jak ji to sedne, ikdyž s pokračovacím už takový problém nebývá..
No me holky slo spis o to, kdyz to stoji cca podobne, co z toho je lepsi znacka? Kendamil? Nebo to navrhujete spis at radsi zustane u znacky ktera TED vyhovuje i pres to ze zmenime kozi na kravske z jednucky na dvojku?
Jasne ze se muze stat, ze ji ani jedno nebude chutnat a odmitne to a budu hledat uplne jinde, nicmene za predpokladu, ze se to nestane, tak proste nevim, co je lepsi, Sunar nebo Kendamil.
Moc prosim, jsem uplne nemozna na studovani toho slozeni a co ma v UM vyznam a co moc ne… budeme za chvili menit na pokracovaci UM, a chceme ho kompletne zmenit, po dohode s pediatrem, mala uz basti prikrmy, tak chceme prejit na trochu levnejsi mleko - do ted jela kozi Kendamil ale docela nas to ruinuje jak basti vic
Kazdopadne i bez ohledu na finance chci prejit (a bylo mi doporuceno pediatrem) na kravske mleko, v kozim uz pokracovat nebudeme. Zuzila jsem to tyto dve nleka: Sunar Complex 2 NEBO Kendamil Premium 2. Financni rozdil uz se mi zda nepatrny, tim, ze ten Kendamil delaji i v krabici a je dosypavaci nebo co. Kendamil ma navic nejake to HMO, obe mleka maji ponotucne mleko, nemaji palmac atd…. Kdo tomu rozumite prosim poradte ktere z techto dvou bude kepsi???

Moc dekuji.