Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mně to přijde naprosto normální. U kojeného dítěte jsem nezažila ani nic jiného. A tedy ani bych to nenazvala problém.
@Fialka824 píše: Více
není jediná, vnuk taky pil, co tři hodiny, do dvou let nejméně.
@Fialka824 Připravila bych si termosku s vodou k posteli. Udělaní UM pak bude kratší záležitost a nikam nemusíš chodit a mimino do postele.
Mimco mam v posteli, ma i monitor dechu na nozicce. Termosku i lahve mam, musela jsem dokoupit nestiham sterilizovat.. Spise proste Dr se na me divala jak na blbku ze krmim tak casto na UM.. a hlavne ja bych chapala ze se vzbudi ale ona opravdu tvrde spi a place ze spanku o jidlo
je to normální, žádný problém nevidím, jsou i děti, co se v noci budí 11× (já jsem byla takové dítě), moje dcera se budila také co 2 hodiny a považovala jsem to za standardní dítě
No a? Ma proste hlad/zizen, je jeste malinka, na piti UM v noci ma narok. Piti behem spanku je bezne u kojenych i UM krmenych deti, aspon ji nemusis pak uspavat.
@Wani píše: Více
Taky mi na tom neprijde nic divného
Někdy zabere jen dudlík třeba, ze jen potřebuje něco dudlat ![]()
Je to normální, může to být chvilkou období, žízeň (zkus na noc difuzer, ať je vlhkost 65-70%, nám to pomohlo), nebo ji toto um tolik nezasytí
@Wani píše: Více
mně přijde, že teď se tu s těmito diskusemi roztrhl pytel, to opravdu teď matky neví, že si pořídily živé miminko a že to miminko úplně normálně v noci brečí, co chvíli? že si asi každá myslí, že miminko je jen ta roztomilá věc v kočárku, že se tomu večer vypne čudlík a mimi spí až do rána
![]()
@stinga
Me udivuje jake tu jste nektere agresivni. Vy delate jak bych ji nedala najist. Dr me znejistila a ja chtela pouze vedet zda to ma nekdo proboha podobne, nikoho v okoli nemam paneboze. Vy jste nektere tak neskutecne hnusne. Pro malou bych dychala, koupila jsem lahve za 5tis at jich mam dostatek ama mleko pokazde co si rekne… Fakt se clovek jen nemuze ujistit zda je neco stejne jak u jineho miminka. Spinka s nama v posteli, dostane jist kdy si rekne, dudlik ma, Owlet ponozku pro bezpecny spanek s nama taky, difuzer nam jede taky, jelikoz byva nachlazena uz po druhe takze nam to bylo doporuceno..
@Fialka824 Když to vezmu z druhé strany, kdyz ti dr řekne, ze UM tak casto dávat nemáš, budeš dělat co? ![]()