Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Dahlia0409 Kdyby to byl teda problem jen u me, a ne u ostatnich tak jiste ji hladem nenecham ale hledam dalsi reseni. Zmena UM napriklad. Proto jsem si to chtela overit od maminek z praxe.
@Fialka824 píše: Více
Jako že jiné UM bude jiné? Že třeba zasytí na celou noc?
a nad čím se rozčiluješ? prostě je normální, že se dítě v noci budí na mléko, co je na té odpovědi agresívního? a „matko roku“ není agresívní?
@Dahlia0409 Mam ted UM, ktere je nejvice hydrolyzovane, tak bych asi smerovala timto smerem. Me nevadi ze tak casto pije, ale ze u toho spi tak aby nebyla „hotova“.
A třeba jen se pritulit nepomůže? Pohladit, chytnout za ruku,…
@Dahlia0409 píše: Více
jsou tu naráz tři stejné diskuse
![]()
o pití mléka v noci, každá úpěnlivě chce miminko a až se narodí, tak se hroutí z toho, že mimina pijí i v noci
@Dahlia0409 Nene, to dela manzel a ja u toho honem chystam mleko😂 tak mozna nejaky spurtik treba.
@stinga píše: Více
Ja vím, čtu to, ale je to vždy prakticky stejné, no
Vím, že je to vždy záhada, že se děti budí, některé více, některé mene, ale je to prostě tak ![]()
@stinga No tak na ne nereaguj kdyz te tak vysira, ze jsou vsechny matky naoko co chteji at jsou deti SPOKOJENE a SPINKAJ. Tipuju, ze tobe deti nespi co? ![]()
moje dítě má 9 let, takže už dávno spí celou noc,
ale když bylo mimino, tak brečelo, co chvíli i v noci a chtělo mléko, sousedka teď má pomalu 3měsíční mimino a také brečí několikrát v noci na mléko
@Dahlia0409 Predtim jsem se snazila ji uspavat a tulit, chtela mlicko. Ted to prebral manzel v noci, aby neplakala a nestresovala se, ze mliko neni hned ale treba za dve minutky:)