Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
mám doma plno prázdných krabic od nutrilonu,kdyby nekdo chtěl
ka-tka píše:
Mila zakladatelko.
Odedneska v DM maji Sunar v plechovce- v bonbonkutak ho kup a muzes pak presypat
Navic stoji kolem 220Kc a kdyz koupis dva a das baby bonus- tak mas na oba slevu 50Kc
a ten baby bonus se bere kde? já dostala dm knížečku se slevama,tak v tom?
ka-tka píše:
Mila zakladatelko.
Odedneska v DM maji Sunar v plechovce- v bonbonkutak ho kup a muzes pak presypat
Navic stoji kolem 220Kc a kdyz koupis dva a das baby bonus- tak mas na oba slevu 50Kc
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bonbonky/?…
Nevite jestli se prodavaji baleni i na Sunar 24+, tedy od dvou let?
Zrovna jsem to sem chtela psat. Jinak ja taky pouzivam krabici od Nutrilonu, nebo se nam osvedcila plechovka od Nestle Junior Bifidus.
Nutrilon nebo Nestle mlika kupuju, kdyz jsou v akci a pak stavajici pixlu vyhodim.
přesypávám ho do skleněné dózy a vždy naberu lopatku a odklepnu…nelpím na přesnosti, někdy je více a jindy méně ![]()
dóza od sunaru by se mi moc líbila. o dávkovači jsem nikdy neslyšela ![]()
**petraslexas **
Davkovac
mala nadobka ve ktere jsou tri prihradky(aspon u me) tam si nasypes potrebny pocet odmerek a pak jen v dobe potreby nasypes do lahvicky, dobry na cesty, ja pouzivam hlavne na noc, kdy se mi nechce odmerovat.
Da se koupit od Aventu - drahy, nebo v Tescu - 30kc
Já mám na Sunar koupenou dozu a v ní odměrku a příborový nůž.Dávkovače mám také,ale ty používám na cesty.
Zkusim ozivit diskusi - pixlu na Sunar jsem v DM videla a vypada celkem dobre, akorat meli 2 od 6.mesicu jeden mlecny druh a pak tri druhy 3 od 12.mesicu s mlecnou, bananovou a vanilkovou prichuti.
Se Sunarem 24+ od dvou let jsem pixlu nevidela a asi je nevyrabeji. Pokud na ni nekde narazite dejte mi prosim vedet diky.
dělám to donekonečna
dá se to dobře vymýt, když moc nenamočíš vnějšek.
Zdá se mi,že nějak rychle vypotřebujeme ten 300gr sáček…nevíte prosím, jestli třeba jiná dražší značka nevydrží déle?
hanibaros píše:
Zdá se mi,že nějak rychle vypotřebujeme ten 300gr sáček…nevíte prosím, jestli třeba jiná dražší značka nevydrží déle?
Na kazdem UM je v navodu pocet odmerek na urcite mnozstvi vody a taky kolik gramu ma jedna odmerka. Co jsem porovnavala tak ty odmerky i kdyz jsou ruzne velke tak na vahu pojmou zhruba stejne, kazde to UM ma jinou konzistenci. Ja sunar pouzivam a neprijde me ze by mizel nejak rychle. To me rijde treba u Babylove tam je fakt obri odmerka. A i kdyz podle vahy by nemelo tak tam me prislo ze mizi fakt rychle. Ostatni co jsem zkousela (nestle,hami,nutrilon) me prijde tak nastejno.
Hm, tak to jo. Dík za odpověď. Jen jsem si říkala, že cenové rozdíly jsou opravdu veliké a tak proč bych měla třeba kupovat Hipp, nebo Nutrilon, když jsou dražší.....a vlastně vydrží stejně dlouho. Asi jsou kvalitnější, ale sunar musí také splňovat nějaké kriteria, které svůj účel splní určitě taky… ![]()
hanibaros píše:
Hm, tak to jo. Dík za odpověď. Jen jsem si říkala, že cenové rozdíly jsou opravdu veliké a tak proč bych měla třeba kupovat Hipp, nebo Nutrilon, když jsou dražší.....a vlastně vydrží stejně dlouho. Asi jsou kvalitnější, ale sunar musí utaké splňovat nějaké kriteria, které svůj účel splní určitě taky…
Podle me nutrilon ma hlavne dobrou reklamu. Rozhodne bych se nebala o kvalitu sunaru. Ja nevim jak mas stare ditko ale tak od deseti mesicu davam detem to co je zrovna v akci,nebo proste co sezenu nejlevnejc. Mam teda stesti ze jim obema to bylo a je jedno
. Starsi teda uz davno pije obycejne plnotucne (cca od dvou let).
Malý měl rok ted v lednu…takže by mohl už mléka střídat. Sem si říkala, že ještě mu zkusím sehnat v Německu tu Bebivitu. Tam vyjde za hubičku...... ![]()