Sunar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
16.2.12 20:32

Tak to zas neznam ja. Od nas je do nemecka ponekud daleko :-). Ale v tomhle veku jde fakt jen o to jestli to bude pit. Stridat klidne muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
17.2.12 08:59

Tak já mám Sunar taky v obalu od Nutrilonu.
Nám Sunar 600g vydrží na týden(oba pytlíky) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Panda2
7.6.13 06:08

Tak by me zajimalo, co ma zakladatelka v hlave, mozek to nebude. Obcas mi zustava rozum stat, co se tu resi, do prace bych vas vyhnala bando zmeklejch mozku!

• Citovat
  • Upravit
1850
7.6.13 06:38
@Panda2 píše:
Tak by me zajimalo, co ma zakladatelka v hlave, mozek to nebude. Obcas mi zustava rozum stat, co se tu resi, do prace bych vas vyhnala bando zmeklejch mozku!

Rada nad zlato:nelez sem nebo ti taky změkne mozek!! :jazyk:Ještě poraď, jak to máme udělat, chodit do práce a zároveň se starat o děti ty chytrolíne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Panda2
2.7.13 16:21

No jo, koukam, ze se jedna hned chytla. Taky jsem na materske, uz podruhe dokonce, ale takhle blba doufam nikdy nebudu. Z vas musej mit doma vase polovicky velkou radost. Tak co misto vysedavani u ecka neco delat, co? :-)

• Citovat
  • Upravit
pupe
1.2.14 10:58

Já to dávám do menší dozy, a sypu tam vždy jeden pytlik a až ho zdělám, tak je potřeba dozu vymýt a vysušit, aby tam nezůstával na dně ten předchozí prášek, tak to dělám dokola a je to super :lol: jen opravdu jen ten jeden pytlík a čím menší doza tím lepsí, nepujde vám tam tolik vzduchu… a odměrka je šikovná, já to naberu a shrunu to příborovým nožem… :) jinak nejlepší by bylo to nechávat v tom pytlíku a zahrnout okraje až k sunaru a sepnout at tam nejde žádný vzduch a vlhkost… :D Ale já to vymyslela takhle… :D

• Citovat
  • Upravit
8959
31.3.14 19:04

Ahoj holky, syn má 8 měsíců a asi v půl roce jsme přešli z Nutrilonu na Sunar, protože mu přestal chutnat. A od té doby, plus mínus, se začal budit v noci. Do té doby spal krásně celou noc. Nemáte s tím někdo, prosím, zkušenost? Není Sunar nějakej „hladovější“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová