UM-kase

janibubi
14.9.10 17:09

UM-kase

Ahojky,
kdyz mi odmita UM,muzu mleko nahradit kasi s prichuti,kdyz jogurt jeste nemuze?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
14.9.10 17:12

no zkusit too muzes, ale kase co se dela z vody je zase susene UM a kase, takze nevim jestli si pomuzes. A kasi se nenapije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
14.9.10 17:15
jizvíková píše:
no zkusit too muzes, ale kase co se dela z vody je zase susene UM a kase, takze nevim jestli si pomuzes. A kasi se nenapije

No ja spis myslela,ze snad ji nebude odmitat a aspon nejak dostane do sebe mliko,na napiti ji davam vodu,nebo dzus s vodou.

• Citovat
  • Upravit
5907
14.9.10 17:38

Zkusit to můžeš,a nebo co zkusit jiný druh UM.Někdy se musí vyzkoušet více druhů než dětem zachutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
14.9.10 17:39
milhaus píše:
Zkusit to můžeš,a nebo co zkusit jiný druh UM.Někdy se musí vyzkoušet více druhů než dětem zachutná.

Ja prave zkousela snad vsechny :cry:

• Citovat
  • Upravit
5907
14.9.10 17:40

Aha,a to jí žádné fakt nechutná?Koukám,že máte 7 m,to by mlíčko určitě pít měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
14.9.10 18:36

klidně nahraď mléčnou dávku kaší a později sýry a jogurty. Klárka mi po ukončení kojení nevzala lahev s UM na milost a prostě ho neměla. takže měla mléko v jogurtech, sýrech a večerní kaši. doktorce jsem tvrdila, že UM pije (nestálo mi to za ty přednášky a přezíravé chování - už chodíme jinam…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.9.10 18:46

Ještě mne napadlo,co zkusit ty mlíčka s kaší-dělá to Hami a Nestle,mají i příchutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.9.10 18:53

Ahoj, mám otázku- a z čeho jí to mléčko dáváš? Jestli spíš neodmítá lahev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.9.10 18:57

nebo to zkus přisladit glukorurem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
14.9.10 19:04

No ja do ted kojila a lahev ji nevadi,pije , zni vodu,mnebo stavicky.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
14.9.10 19:05
pavlak5 píše:
nebo to zkus přisladit glukorurem
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
neczuz
14.9.10 19:18

V sedmi a půl měsících bych klidně jogurt dala. Mě doktorka doporučovala od 6m, já začala okolo těch 7,5m.

• Citovat
  • Upravit
2566
14.9.10 19:26

Proboha glukopur nééé!! Ty kaše a mlíka jsou samotné strašně sladké- podívejte se kolik je cukrů ve složení a snad ze svých dětí nechcete ,,vyrobit" děti s nadváhou nebo hůře s diabetem?!?
Odmítáli dítě mlíko, proč končit s kojením??
A pokud to nejde jinak, jde mléko nahradit bílým jogurtem, lučinou, králičím masem..... Vše je možné dávat klidně od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.9.10 21:35
Hanulínek píše:
Proboha glukopur nééé!! Ty kaše a mlíka jsou samotné strašně sladké- podívejte se kolik je cukrů ve složení a snad ze svých dětí nechcete ,,vyrobit" děti s nadváhou nebo hůře s diabetem?!?
Odmítáli dítě mlíko, proč končit s kojením??
A pokud to nejde jinak, jde mléko nahradit bílým jogurtem, lučinou, králičím masem..... Vše je možné dávat klidně od půl roku.

Já sama jsem hodně proti slazení, sama dávám všechno nepřislazovaníé. I kaše jedině bez přidaného cukru. Ale ono se to musí brát individuálně a hlavně ne dogmaticky. Ono půlroční dítě, které nepije mléko si moc na obezitu nezadělává a hlavně hrozí vážnější problémy, než „jen“ zadělání na obezitu. Málokdy dostaneš do tak malého mimča dostatek tekutin bez mléka. Mléčnou dávku jen tak nenahradíš - v tomto věku mám mít tabulkově takové dítě 2 příkrmy a zbytek mléčná dávka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová