Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
no zkusit too muzes, ale kase co se dela z vody je zase susene UM a kase, takze nevim jestli si pomuzes. A kasi se nenapije
jizvíková píše:
no zkusit too muzes, ale kase co se dela z vody je zase susene UM a kase, takze nevim jestli si pomuzes. A kasi se nenapije
No ja spis myslela,ze snad ji nebude odmitat a aspon nejak dostane do sebe mliko,na napiti ji davam vodu,nebo dzus s vodou.
Zkusit to můžeš,a nebo co zkusit jiný druh UM.Někdy se musí vyzkoušet více druhů než dětem zachutná.
milhaus píše:
Zkusit to můžeš,a nebo co zkusit jiný druh UM.Někdy se musí vyzkoušet více druhů než dětem zachutná.
Ja prave zkousela snad vsechny ![]()
Aha,a to jí žádné fakt nechutná?Koukám,že máte 7 m,to by mlíčko určitě pít měla.
klidně nahraď mléčnou dávku kaší a později sýry a jogurty. Klárka mi po ukončení kojení nevzala lahev s UM na milost a prostě ho neměla. takže měla mléko v jogurtech, sýrech a večerní kaši. doktorce jsem tvrdila, že UM pije (nestálo mi to za ty přednášky a přezíravé chování - už chodíme jinam…).
Ještě mne napadlo,co zkusit ty mlíčka s kaší-dělá to Hami a Nestle,mají i příchutě.
Ahoj, mám otázku- a z čeho jí to mléčko dáváš? Jestli spíš neodmítá lahev??
No ja do ted kojila a lahev ji nevadi,pije , zni vodu,mnebo stavicky.
V sedmi a půl měsících bych klidně jogurt dala. Mě doktorka doporučovala od 6m, já začala okolo těch 7,5m.
Proboha glukopur nééé!! Ty kaše a mlíka jsou samotné strašně sladké- podívejte se kolik je cukrů ve složení a snad ze svých dětí nechcete ,,vyrobit" děti s nadváhou nebo hůře s diabetem?!?
Odmítáli dítě mlíko, proč končit s kojením??
A pokud to nejde jinak, jde mléko nahradit bílým jogurtem, lučinou, králičím masem..... Vše je možné dávat klidně od půl roku.
Hanulínek píše:
Proboha glukopur nééé!! Ty kaše a mlíka jsou samotné strašně sladké- podívejte se kolik je cukrů ve složení a snad ze svých dětí nechcete ,,vyrobit" děti s nadváhou nebo hůře s diabetem?!?
Odmítáli dítě mlíko, proč končit s kojením??
A pokud to nejde jinak, jde mléko nahradit bílým jogurtem, lučinou, králičím masem..... Vše je možné dávat klidně od půl roku.
Já sama jsem hodně proti slazení, sama dávám všechno nepřislazovaníé. I kaše jedině bez přidaného cukru. Ale ono se to musí brát individuálně a hlavně ne dogmaticky. Ono půlroční dítě, které nepije mléko si moc na obezitu nezadělává a hlavně hrozí vážnější problémy, než „jen“ zadělání na obezitu. Málokdy dostaneš do tak malého mimča dostatek tekutin bez mléka. Mléčnou dávku jen tak nenahradíš - v tomto věku mám mít tabulkově takové dítě 2 příkrmy a zbytek mléčná dávka.
Ahojky,
kdyz mi odmita UM,muzu mleko nahradit kasi s prichuti,kdyz jogurt jeste nemuze?